Hasan Taran, Ak Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hasan Taran, Ak Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı...
Haberin Tarihi: 9.11.2018 11:40:48 - Okunma Sayısı:3776 defa okundu.

Üç dönem Eğirdir Belediye Meclisi üyeliği yapan Hasan Bilal Taran, Eğirdir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Hasan Taran, Ak Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı...

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, hemşehrimiz, işadamı Hasan Bilal Taran Eğirdir Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Bugün, eşi ile birlikte gazetemizi ziyaret eden değerli hemşehrimiz Hasan Bilal Taran, amacının bu güzel ilçeye hizmet etmek olduğunu, belediyecilikte ve Eğirdir Belediye Meclisi üyeliğindeki tecrübeleriyle, ilçemize en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.

Bugün saat 11.00'de kalabalık bir grupla Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanlığına giden hemşehrimiz Hasan Bilal Taran, İlçe Başkanı Veli Gök'e adaylık başvurusunu takdim etti. Burada konuşan Hasan Bilal Taran "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin ülkemize, partimize, ilimize, ilçelerine ve belediyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Eğirdirimizde kimin aday olacağının hiçbir önemi yok. Ak Parti olarak bizler 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden güçlü bir şekilde, alnımızın akıyla büyük bir zaferle çıkacağız. Ben buradan aday adayı olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Başkanlık kime nasip olur bilemem ama kazanan Eğirdir ve Ak Partimiz olacaktır..." ifadelerini kullandı.

Üç dönem Eğirdir Belediye Meclisi üyeliği yapan, genç işadamı hemşehrimiz, Su Ürünleri Mühendisi Hasan Bilal Taran'ı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap