MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kaya'dan Seçim Değerlendirmesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kaya'dan Seçim Değerlendirmesi
Haberin Tarihi: 2.4.2024 11:45:44 - Okunma Sayısı:1029 defa okundu.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya, yerel seçimlerin ardından bir açıklama yaptı.

MHP İLÇE BAŞKANI

HÜSEYİN KAYA'DAN

SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ardından bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya, belediye başkanlığının çok az bir farkla kaybedilmesine rağmen Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi seçimlerin başarı sağlandığını belirtti.

Kaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"31 Mart yerel seçimlerinde bilindiği üzere çok az bir fark ile belediye başkanlığı  kaybedildi. Belediye Meclisine 5 üyemizi, İl Genel Meclisi üyeline 2 üyemizi kazanarak seçimlerde başarı sağlanmıştır.

Parti olarak Isparta merkez dahil olmak üzere bütün ilçelerde üstün başarı sağlayan tek ilçe Eğirdir'dir.

Biz şunu biliyoruz ki; köyü ve mahallesiyle bizleri destekleyen bütün hemşerilerimize hizmet etmek için canla başla çalışacağız. Bizlere verdiğiniz oyların vebali bizim omuzlarımızda olduğunun farkındayız. Kadim TÜRK şehri Eğirdir'imize hizmet etme yarışında olan bizleri gece gündüz yalnız bırakmayan Eğirdir sevdalıları olarak adlandırdığımız ekip arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim.

Kimse yılgınlığa, karamsarlığa kapılmasın. Hizmetin en iyisini yapmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Tek dediğimiz HER ŞEY EĞİRDİR İÇİN.

Seçim sonuçları Eğirdir'imize hayırlı olsun. Seçilen arkadaşlara başarılar dileriz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap