Ahmet Bayram, Ak Parti'den Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ahmet Bayram, Ak Parti'den Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı...
Haberin Tarihi: 9.11.2018 19:00:29 - Okunma Sayısı:3806 defa okundu.

Bayram:  “Isparta’nın Cennet Bahçesini hep birlikte imar ve ihya edelim.”

Ahmet Bayram, Ak Parti'den Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı...

Isparta Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğünde Orman Yüksek Mühendisi olarak görev yapan Ahmet Bayram, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Bugün akşam saatlerinde gazetemizi ziyaret eden Orman Yüksek Mühendisi Ahmet Bayram, aslen Trabzon'lu olduğunu, Isparta'nın damadı olarak Eğirdir'e özel bir ilgisinin bulunduğunu, Eğirdir'in tüm sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözümü için projeleri olduğunu ifade etti.

Eğirdir ile ilgili görüşlerini dile getirirken;  “Isparta’nın Cennet Bahçesini hep birlikte imar ve ihya edelim” ifadelerini kullanan Orman Yüksek Mühendisi Ahmet Bayram, açıklamasında şunları söyledi:

"10.10.1975 Trabzon doğumlu ancak yaklaşık 20 yıldır Isparta’da ikamet eden evli ve 2 çocuk babası Isparta’nın damadıyım.

 Lisans Eğitimimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümünde aldım. Yüksek Lisans eğitimimi Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde tamamladım. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldum. T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının açmış olduğu kurslarda eğitim alarak 2013 yılında "C Sınıfı", 2014 yılında ise "A Sınıfı" İş Güvenliği Uzmanı oldum. Ayrıca 5 yıl süre ile serbest olarak Madencilik İşletmelerine Danışmanlık-Müşavirlik hizmeti verdim. Halen Tarım ve Orman Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü, Isparta Şube Müdürlüğünde görev yapmaktayım.

 İlimizde Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı, Davraz Doğa Koruma ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı ve birçok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev yapmaktayım.

2017 yılında ilimizin sorunlarına çözüm üretebilmek ve katkı sağlayabilmek için Isparta Kent Konseyi Başkanlığına aday oldum. Isparta’nın tabanı en geniş kamu kurumunda hemşehrilerimizin haklarını savunmak için elimden geleni yaptım.

Şimdi ilimizin gözbebeği “Eğirdir” İlçesine hizmet verebilmek için üyesi olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK PARTİ) Eğirdir Belediye Başkanlığı aday adayı oldum.

Allah CC. Yar ve Yardımcımız Olsun…"

Bayram, bugün Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanlığına giderek, İlçe Başkanı Veli Gök'e aday adaylığı başvurusunu yapacağını sözlerine ekledi.

Orman Yüksek Mühendisi Ahmet Bayram'ı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap