TDF 7'nci Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TDF 7'nci Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 12.11.2018 11:29:22 - Okunma Sayısı:1415 defa okundu.

toplantıya ilçemizden; ETUDOSD'u temsilen Abdurrahman Sinap ve Eğirdir Belediyespor'u temsilen Nurullah Çevikbaş katıldı.

TDF 7'nci Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 7'nci Mali Genel Kurul Toplantısı 11 Kasım 2018 Pazar günü saat 11.00'de yapıldı.

Ankara Royal Carine Otel'de gerçekleştirilen toplantıya ilçemizden; Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Kulübünü temsilen Abdurrahman Sinap ve Eğirdir Belediyespor'u temsilen Nurullah Çevikbaş katıldı.

Divan kurulunun oluşturulmasının ardından gündemdeki maddelerin görüşüldüğü Genel kurulda, 2017 ve 2018 yönetim, denetim ve faaliyet raporları oy çokluğuyla ibra edildi. Federasyonun 2019 ve 2020 tahmini bütçeleri de oy çokluğuyla kabul edildi. Mali genel kurulda konuşan başkan Ersan Başar, katılımın memnun edici olduğunu dilegetirerek, "Ne kadar çok katılırsanız o kadar iyi bir genel kurul yaparız. Burada her şeyikonuşabiliriz. Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yoktur. Taş üstüne taş koyduk. 300 bin lira sponsor geliri sağladık. Tarihimizde ilk kez yurt dışında kamp yaptık.Bunların ücretlerini de bütçeden harcamadık. Bir çok kulübümüze de destek olduk." değerlendirmesini yaptı. Federasyon başkanı Ersan Başar, genel kurulun bitiminin ardından delegelere destekleri için teşekkür etti.

Toplam 240 delegeden 196'sının oy kullandığı toplantıda Türkiye Dağcılık Federasyonu, Mali Genel Kurul sonunda güven tazeledi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap