EĞİRDİR'E HAYIRLI OLSUN!!!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'E HAYIRLI OLSUN!!!
Haberin Tarihi: 29.5.2013 10:32:00 - Okunma Sayısı:3297 defa okundu.

Doç. Dr. Nazmi Avcı'nın SDÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanmasından sonra hazırlık çalışmaları tamamlanan ve dosya halinde üniversite senatosuna sunulan ve senato kararıyla YÖK Başkanlığı'na gönderilen İş Makinaları Operatörlüğü Programı açılış dosyası, YÖK'ün 13.05.2013 tarih ve 24554 sayılı kararı ile kabul edildi.

EĞİRDİR’E HAYIRLI OLSUN!!!

 

SDÜ EĞİRDİR MYO’da İŞ MAKİNALARI OPERATÖRLÜĞÜ PROGRAMI AÇILDI

 

            Doç. Dr. Nazmi Avcı’nın  SDÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanmasından sonra  hazırlık çalışmaları tamamlanan ve dosya halinde üniversite senatosuna sunulan ve senato kararıyla YÖK Başkanlığı’na gönderilen İş Makinaları Operatörlüğü Programı açılış dosyası, YÖK’ün 13.05.2013 tarih ve 24554 sayılı kararı ile kabul edildi.

            İş Makinaları Operatörlüğü Programı’nda 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında normal öğretimde 30 ve ikinci öğretimde 30 öğrenci olmak üzere toplamda 60 öğrenci eğitim öğretim görecek, bu sayı önümüzdeki yıl toplamda 120 öğrenci olacak.

            Vizyoner bir yaklaşımla Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nazmi AVCI ve Süleyman Demirel  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İBİCİOĞLU’nun çabalarıyla açılan İş Makinaları Operatörlüğü Programı, kentsel dönüşümün yaşanmaya başladığı ülkemizde ihtiyacı artan ağır  iş makinaları  operatörleri yetiştirecek.

            Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nazmi AVCI,  İş Makinaları Operatörlüğü Programı’nın açılması ile ilgili  açıklamasında; “kentsel dönüşümün yaşanmaya başladığı ülkemizde    iş makinaları  operatörleri ihtiyacının artmaya başlaması ile bu programı açmaya karar verdik ve YÖK’ün de onayı ile açılmış oldu. Bu programdan mezun olan öğrenciler  mezun olduklarında her türlü ağır iş makinasını kullanabilecekler, bina yıkım ve inşaatlarında, mermer ocaklarında, baraj inşaatlarında, orman işletmeleri gibi bu makinaların kullanıldığı her türlü sektörde çalışma imkanı bulacaklardır.

            Yüksekokulumuza, Üniversitemize, Eğirdir ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken ülkemizde sadece Eğirdir’de açılmasını planladığımız iki yeni bölüm dosyasının Yüksek Öğretim Kurulu’n dan onayını beklediğimizi belirtmek isterim.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap