Remzi Er İstasyon Mahallesi Muhtarı Adayı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Remzi Er İstasyon Mahallesi Muhtarı Adayı...
Haberin Tarihi: 22.1.2014 10:09:00 - Okunma Sayısı:3157 defa okundu.

Hemşehrimiz Remzi Er, İstasyon Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Kendisi ile görüştüğümüz Er, "Mahallemizin sorunlarını çözmek, temiz ve hijyen bir mahalle için çalışacağım" dedi.

Remzi Er İstasyon Mahallesi Muhtarı Adayı...

 

            Hemşehrimiz Remzi Er, İstasyon Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Kendisi ile görüştüğümüz Er, “Mahallemizin sorunlarını çözmek, temiz ve hijyen bir mahalle için çalışacağım” dedi. İstasyon Mahallesi Muntar Adayı Remzi Er şunları söyledi: “İstasyon Mahallesine hizmet için aday oldum. 15.12.1949 Eğirdir doğumluyum. İlk ve orta okulu Eğirdir’de okudum. Askerden terhis olduktan sonra 1971 yılında Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak göreve başladım. 26 yıl iki ay çalıştığım memuriyetten 1995 yılında emekli oldum. Evli ve iki erkek çocuk babasıyım.

            23 Yıldır İstasyon Mahallesi Altın Yuvam Sitesinde oturmaktayım. Mahallemizin sorunlarını çözmek, temiz ve hijyen bir mahalle için çalışacağım. Tüm seçmenlerime sağlık, huzur, afiyet ve mutluluklar diler, desteklerinizi bekler, saygılar sunarım.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap