KÖRFEZ DERSHANESİNDEN KAYIT YAPTIRAN TÜM ÖĞRENCİLERE BİSİKLET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KÖRFEZ DERSHANESİNDEN KAYIT YAPTIRAN TÜM ÖĞRENCİLERE BİSİKLET
Haberin Tarihi: 22.1.2014 10:12:00 - Okunma Sayısı:2754 defa okundu.

Körfez Dershanesi Eğirdir şubesi 2014-2015 yılı için dershanelerine kayıt yaptıran tüm öğrencilerine bisiklet hediye ediyor.

KÖRFEZ DERSHANESİNDEN KAYIT YAPTIRAN TÜM ÖĞRENCİLERE BİSİKLET

 

            Körfez Dershanesi Eğirdir şubesi 2014-2015 yılı için dershanelerine kayıt yaptıran tüm öğrencilerine bisiklet hediye ediyor.

            Eğirdir Körfez Dershanesi Müdürü Hamza Şen, “Dershanemiz sosyal sorumluluk gereği olarak Eğirdir’de okuyan öğrencilerden 2014-2015 eğitim öğretim yılında dershanemize kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize bisiklet hediye ediyoruz.

 

            Geçen yıl dershanemize kayıt olan her öğrenciye Körfez konu anlatımlı tablet bilgisayar hediye ettik. Bu kampanya ile özellikle interneti olmayan ve kırsal kesimde yaşayan öğrencilerimize eğitim alanında büyük bir katkıda bulunduk. Veli ve öğrencilerimizden çok yoğun tebrik ve teşekkürler aldık.” dedi.

            Bu yıl ise tüm öğrencilere sportif amaçlı vitesli bisiklet vereceklerini belirten Hamza Şen, “Eğirdir coğrafi konumu itibarı ile bisiklet kullanımı için uygun bir ilçedir. Öğrencilerin özellikle okula, dershaneye, hastahaneye ve gezi amaçlı yeşilada ve can adaya gidiş ve gelişlerinde rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyoruz. Hem sportif faaliyetlerde kullanılan bisikletin hemde diğer işlerde rahatlıkla kullanılabileceğini biliyoruz. Özellikle öğrenci velilerimize ekonomik olarak ev bütçesine katkıda bulunduğumuzu düşünüyoruz.” dedi.

            Merkezi sınavların sonuçlarından da anlaşıldığı üzere dershanelere olan ihtiyacın hala devam ettiği söyleyen Şen, “Türkiye genelinde Körfez Dershanelerine giden 36 öğrenci 100 tam puan alarak tüm soruları doğru cevaplamıştır.” dedi.

Sınav sistemleri değişsede öğrencilerin dershanelere olan ihtiyacının azalmadığının altını çizen Şen,  Merkezi sınav sonucuna göre dershanelere giden öğrencilerin büyük bir başarı gösterdiğinin ortaya çıktığını söyledi.

            Şen, Dershaneler Birliğinin birlikte düzenlediği Seviye Tespit Sınavı(STS) indirimi ve bisiklet hesiyesi gibi avantajların 31 Ocak 2014 tarihine kadar devam ettiğini, öğrenci ve velilerin fırsatları kaçırmamak için bu tarihe kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap