Şekip Gültekin Esnaf Odası Başkanlığı İçin Aday...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şekip Gültekin Esnaf Odası Başkanlığı İçin Aday...
Haberin Tarihi: 29.1.2014 09:37:00 - Okunma Sayısı:2610 defa okundu.

İlçemizin tanınmış simalarından "Gültekin Çiçekçilik"in sahibi hemşehrimiz Şekip Gültekin Eğirdir Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şekip Gültekin Esnaf Odası Başkanlığı İçin Aday...

 

            İlçemizin tanınmış simalarından “Gültekin Çiçekçilik”in sahibi hemşehrimiz Şekip Gültekin Eğirdir Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası 26. Genel Kurulu 15 Şubat 2014 tarihinde Cami Mahallesindeki Belediye toplantı salonunda yapılacak. Olağan genel kurul toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesi yanısıra Eğirdir Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri de yapılacak. Dün gazetemizi ziyaret eden Şekip Gültekin, Eğirdir Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu söyledi.

            Gazetemiz sahibi Abdullah K. Sinan ile bir süre sohbet eden Gültekin “Biz daha güzel şeyler yapacağız, çıtayı daha yükseklere taşıyacağız söylemiyle yola çıkıyoruz. Seviyeli bir seçim olmasını diliyorum” dedi.

            15 Şubat 2014 tarihinde yapılması düşünülen toplantı çoğunluk sağlanamadığı takdirde 22 Şubat 2014 tarihinde aynı gündem dahilinde aynı yer ve saatte yapılacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap