Türkiye Boks Şampiyonu Sema ÇALIŞKAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türkiye Boks Şampiyonu Sema ÇALIŞKAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 31.1.2014 10:34:00 - Okunma Sayısı:1955 defa okundu.

Dünya 3.'sü, 2013 ve 2014 yılı Türkiye Şampiyonu, Isparta'nın ve Türkiye'nin gururu Sema ÇALIŞKAN Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Türkiye Boks Şampiyonu Sema ÇALIŞKAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

 

            Dünya 3.'sü, 2013 ve 2014 yılı Türkiye Şampiyonu, Isparta'nın ve Türkiye'nin gururu Sema ÇALIŞKAN Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Sema ÇALIŞKAN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK'i makamında ziyaret ettikten sonra Spor Şube Müdürü Fatma UÇARLAR'ı ziyaret etti.

            2013 yılında elde ettiği Şampiyonuluğun anlamlı olduğunu ifade eden ÇALIŞKAN “2014 yılında kazandığı Şampiyonluğu kendisi üstünde emeği geçen değerli büyüklerime armağan ediyorum” dedi. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür eden Sema ÇALIŞKAN'a Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Fatma UÇARLAR kendi yazmış olduğu kitapları armağan etti. Şube Müdürü Fatma UÇARLAR “Sema ÇALIŞKAN Ispartamız ve Ülkemiz için her zaman gurur kaynağı olmuş bir kızımız. O bu başarıları kazandıkça biz de gurur duyuyor ve seviniyoruz. Hedef Altın Madalya” dedi. Fatma UÇARLAR “Sema ÇALIŞKAN'ı tebrik ederim” derken, başarılarının devamını beklediklerini ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap