TRT BÖLGE MÜDÜRÜ ARSLANGİRAY'DAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMERAL'E ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TRT BÖLGE MÜDÜRÜ ARSLANGİRAY'DAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMERAL'E ZİYARET
Haberin Tarihi: 31.5.2013 11:06:00 - Okunma Sayısı:2852 defa okundu.

TRT Antalya Bölge Müdürü Hüseyin Arslangiray beraberinde TRT strateji Uzmanı Kadir Eroğlu ve TRT Yayın Şefi Hasan Hatapçı ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ettiler.

TRT BÖLGE MÜDÜRÜ ARSLANGİRAY’DAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMERAL’E ZİYARET

 

            TRT Antalya Bölge Müdürü Hüseyin Arslangiray beraberinde TRT strateji Uzmanı Kadir Eroğlu ve TRT Yayın Şefi Hasan Hatapçı ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

            Askerlik vazifesini Eğirdir’de yapan TRT Bölge Müdürü Hüseyin Arslangiray, Eğirdir’i çok sevdiğini ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in misafirperverliğinden dolayı çok memnun kaldığını belirtti.  Arslangiray, Başkan Özmeral ile Eğirdir’le ilgili bazı konularda görüş alışverişinde bulundu.

            Başkan Özmeral, TRT Bölge Müdürü Hüseyin Arslangiray ile TRT strateji Uzmanı Kadir Eroğlu ve TRT Yayın Şefi Hasan Hatapçı’nın yaptıkları ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

            Başkan Özmeral, ziyaret hatırasına TRT Bölge Müdürü Arslangiray’a Eğirdir’in simgesi olan kristal elma hediye etti.

            TRT Antalya Bölge Müdürü Hüseyin Arslangiray da Başkan Özmeral’e üzerinde TRT yazılı “nostaljik radyo” hediye etti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap