EĞİRDİR'DE SUYUN TONU 1 (BİR) TL'YE DÜŞTÜ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DE SUYUN TONU 1 (BİR) TL'YE DÜŞTÜ
Haberin Tarihi: 6.2.2014 09:10:00 - Okunma Sayısı:2105 defa okundu.

Siyasi hiçbir çekişmenin içine girmeyen Başkan Özmeral, icraatlarıyla halkın gönlünü kazanarak hizmetlerine durmadan devam ediyor.

EĞİRDİR’DE SUYUN TONU 1 (BİR) TL’YE DÜŞTÜ

 

            Siyasi hiçbir çekişmenin içine girmeyen Başkan Özmeral, icraatlarıyla halkın gönlünü kazanarak hizmetlerine durmadan devam ediyor.

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, vazifeye başladığı 2009 yılında, yarıdan aşağıya düşürdüğü su fiyatlarına 5. yılında da zam yapılmadığı gibi, 2014 yılı için “YİNE ZAM YOK” demişti. Başkan Özmeral, şimdi de “ZAM YOK, İNDİRİM VAR” dedi.

            Eğirdir’de içme suyunun tonu 6 yıl önce çok yüksek iken 2009 yılında Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yarıdan daha aşağıya çektiği suyun tonunu 2 liraya düşürmüştü. Son olarak Eğirdir Belediye Meclisi Şubat Toplantısı’nda içme suyunun tonu 1 (BİR) TL’ye düşürüldü.                 

            6 AK Parti Meclis üyesi ve 3 MHP’li meclis üyesinin teklifiyle gündeme gelen su fiyatı, 1 (BİR) TL olarak Meclise katılanların oybirliği ile karara bağlandı.

            Eğirdir Belediyesi’nin istikrarlı bir şekilde idare edildiğini, yoğun bakımdan çıkartılarak belli bir seviyeye getirildiğini, bütçenin gerçekçi olmasına özen gösterildiğini ve halkın menfaatlerinin her zaman ön planda tutulduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Meclis’te su fiyatı ile ilgili teklifte bulunan AK Partili ve MHP’li Meclis üyelerine ve yapılan teklife oylarıyla katılan DP’li meclis üyelerine teşekkür ederek kararın oybirliği ile alınmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

            Başkan Özmeral, “Allah’a şükürler olsun, saygıdeğer halkımıza daha temiz ve 6 yıl öncesinden çok daha ucuz içme suyuna kavuşturmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

            Yeni su tarifesi, 1 Mart 2014 tarihi itibariyle uygulanacak.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap