16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

ANKARA'DAKİ ISPARTALILAR BULUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ANKARA'DAKİ ISPARTALILAR BULUŞTU
Haberin Tarihi: 1.6.2013 09:51:00 - Okunma Sayısı:3113 defa okundu.

Ankara'da ikamet eden Ispartalılar, TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

ANKARA’DAKİ ISPARTALILAR BULUŞTU

 

            Ankara’da ikamet eden Ispartalılar, TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldiler. 29.05.2013 Çarşamba akşamı TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlenen Ispartalılar Yemeğine Ankara’da ikamet eden hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

            Ispartalıların birlik ve dayanışması adına düzenlenen yemekte yıllardır birbirini göremeyen hemşehriler hasret giderdi.

            TBMM Stratejisti Dr. Hasan Özgür ÖZEN yaptığı açıklamada; “ilk çalışma hayatıma başladığım ERDEMİR’de bana destek olan, dönemin ERDEMİR yönetim kurulu üyesi sayın Mehmet Ali TOMBUL’la bu yemekte karşılaşmaktan ve hasret gidermekten çok mutlu oldum” dedi. Ispartalıların birlik ve dayanışma organizasyonlarının sürekliliğinin sağlanması gerektiğini de belirten ÖZEN, düzenlenen organizasyonlara Ankara’daki tüm Ispartalı hemşerilerimizin katılımlarını arzu ettiklerini söyledi.

            Yemeğin organizasyonunu gerçekleştiren MKE Başmüfettişi Yaşar BAKAL yaptığı açıklamada, yemeğe 100’e yakın Ispartalının katıldığını ve mazereti olanların da bundan sonraki Ispartalılar organizasyonlarında yer almak istediklerini belirttiklerini açıkladı. Yemekte, Isparta’nın tüm ilçelerinin yanı sıra birçok belde ve köyünden hemşehrileri bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirten Bakal, Ankara’da yaşayan Ispartalıların birlik ve dayanışmasının sonuçlarının Isparta’ya katkı sağlamasını umduklarını da sözlerine ekledi.

            Ispartalılar Yemeğine; Anayasa Mahkemesi Eski Üyesi ve Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacit ADALI, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muammer TOPAL, TRT Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet KOYUNCU, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsa COŞKUN, TBMM Stratejisti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu YİK Üyesi Dr. Hasan Özgür ÖZEN, MKE Başmüfettişi Yaşar BAKAL, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından Mehmet Ali TOMBUL ve Ramazan TOMBUL, Yargıtay Üyesi Ali Selman ERKUŞ, Sayıştay Uzman Denetçisi Mehmet ALTINTAŞ, Başbakanlık Başmüfettişleri Mehmet AKIN, Sinan EROL, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yeterlilik Hizmetleri Dairesi Başkanı Erdal SARAÇOĞLU, Mehmet Uz Dershanelerinin Sahibi Mehmet UZ,  Isparta İli Kalkındırma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Ali TANIŞ, Bülent KORKMAZ, Dr. Hasan Özgür ÖZEN, Makine Mühendisi Fazıl ÖLMEZ, Diş Hekimi Onur ATİLLA, Maden İşleri Daire Başkanı Eyüp YADİGAR gibi bürokrasi, yargı mensupları ve işadamlarından katılım oldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap