Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu 15 Şubat'ta Toplanacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu 15 Şubat'ta Toplanacak
Haberin Tarihi: 11.2.2014 10:19:00 - Okunma Sayısı:1592 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin genel kurul toplantısı 15 Şubat 2014 Cumartesi günü yapılacak.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu 15 Şubat’ta Toplanacak

 

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin genel kurul toplantısı 15 Şubat 2014 Cumartesi günü yapılacak.  Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Osman Aslantürk şunları söyledi: “15.02.2014 Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul toplantısına tüm ortaklarımızı bekleriz. Kooperatifimiz vadesi 1 yıla kadar olan kredilerden %4, vadesi 1 yıldan 5 yıla kadar olan kredilerde %5 faiz uygulamakta olup kooperatifimiz derece atlamış ve ipotek karşılığı 70,000 TL.’ye kadar kredi verebilir duruma gelmiştir. Kullandırmış olduğumuz kredilerde taksitlerimiz azalan orantılıdır.  

            Kooperatifimiz 1967’den bu yana Esnaf ve Sanatkarların yanında olarak; fikir sizden, sermaye bizden düşüncesiyle esnafın yanında olmuştur. Esnafımıza uygun ödeme koşullarıyla en kısa sürede kredi oluşturulmaktadır. Kredilerimizdeki kesintiler %50 düşürülerek esnafımızın eline daha fazla para geçmesi sağlanmıştır.

            Kredilerimiz aylık ve 3’er aylık ödemeli taksitlerle 2, 3, 4 ve 5 yıllık vadelerle yapılabilmektedir. Kooperatifimiz kredilerinde banka olarak finansman sağlayan Halkbankası Müdürü Mevlüt Korkmaz Bey’e ve personeline katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap