Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni araçlarına kavuştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni araçlarına kavuştu
Haberin Tarihi: 12.2.2014 09:50:00 - Okunma Sayısı:4241 defa okundu.

Eğirdir'in yanı sıra Aksu ve Sütçüler ilçelerine de hizmet veren Eğirdir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulu bulunan Olay yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Grup Amirliği görevlerinde hizmet verecek olan tam donanımlı Olay yeri inceleme aracı ile Asayiş Büro Amirliği hizmetlerinde kullanılacak araçlar Eğirdir Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni araçlarına kavuştu

 

            Eğirdir’in yanı sıra Aksu ve Sütçüler ilçelerine de hizmet veren Eğirdir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulu bulunan Olay yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Grup Amirliği görevlerinde hizmet verecek olan tam donanımlı Olay yeri inceleme aracı ile Asayiş Büro Amirliği hizmetlerinde kullanılacak araçlar  Eğirdir Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

            İlçemizin başarılı Emniyet Müdürü Yasin ORAKOĞLU, vatandaşa daha kaliteli bir hizmet vermek, önleyici hizmetler görevini etkin bir şekilde  yerine getirmek ve olaylara daha hızlı müdahale etmek için ihtiyaç duyulan araçların, İl Emniyet Müdürü Mehmet OR’un talimatı  ile Isparta Emniyet Müdürlüğünce, Eğirdir İlçemize tahsis edildiğini bildirdi. ORAKOĞLU,  İl Emniyet Müdürü Mehmet OR’a teşekkür ederek araçların İlçemize hayırlı olmasını diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap