ITSO, iki Siyasi Parti Genel Başkanını aynı anda ağırladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITSO, iki Siyasi Parti Genel Başkanını aynı anda ağırladı
Haberin Tarihi: 3.6.2013 10:00:00 - Okunma Sayısı:3030 defa okundu.

Saadet Partisi ve Demokrat Parti Genel Başkanları Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)'nı ziyaret ederek, Başdeğirmen ve ekibine başarılar dilediler.

ITSO, iki Siyasi Parti Genel Başkanını aynı anda ağırladı

 

            Saadet Partisi ve Demokrat Parti Genel Başkanları Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)’nı ziyaret ederek, Başdeğirmen ve ekibine başarılar dilediler.

            Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretler devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ITSO’ya ziyaret bulundular. Başkan Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Genel Başkanlar aynı anda ağırlandı. Isparta ile ilgili fikirlerine aktaran Genel Başkanlar Isparta’nın her geçen gün gelişerek büyüdüğünü gözlemlediklerini söylediler.

            Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve ekibinin ziyareti sırasında, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uyal ve ekibi de gelerek birlikte sohbet edip iyi dileklerini ilettiler.

            Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok etkin bir kurum olduğunu ve şehrin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli katkıları olacağını söyledi. ITSO ekibine başarılar dileyen Kamalak, “Bu güzel ilimize, güzel hizmetler diliyorum. Allah Muaffak etsin.” dedi.

            Demokrat  Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Sivil toplum kuruluşlarının etkinliğinden bahsederek, “Ticaret Odaları, Ticaret Borsaları çok etkin kurumlar. Sivil alan iyi bir çalışma yaparsa Ispartalı siyaseti yaparsa kazanır. Siyaset çok önemli ama  Türkiye’de temel bir yanlışımız var  kurumları, sivil toplum örgütlerini, üniversiteleri, askeriyeyi belediyeleri vs yerleri siyasetin arka bahçesi yapma insan devşirme merkezi olarak tasarladığımız için, asli görevlerini yapamaz hale geldik. Biz sizlerin isteklerine cevap vermek zorundayız. SDÜ çok önemli bir üniversite, sadece kağıt üzerinde yapılan görevleri tabir etmek değil bu bölgenin potansiyelini ortaya çıkarmamız gerekiyor.  Bunları hep birlikte yapacağız.” diye konuştu. 

            ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, Genel Başkanlara Isparta’nın ekonomisi hakkında bilgiler vererek, “Sayın Saadet Partisi Genel Başkanımız ve Demokrat Parti Genel Başkanımız bizi ziyaret ediyorlar. Bizi tebrik etmek için geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Daha sonraki günlerde de her zaman burada görmekten mutluluk duyarız. Biz yapabileceğimizin çok daha fazlası için buradayız. Başaracağımıza inanıyoruz. Sizlerden de isteklerimiz olacak. Seçimlerden önce meslek örgütlerimizde siyaset olmaz, seçilirsek siyasi destek isteyelim dedik gerekeni layıkıyla yapmaya çalıştık. Ankara’da siyasetçileri rahat bırakmayacağız. Önümüzdeki 4 yıl içinde sizlerle beraber olmak istiyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap