Öğretmenler Günü Kutlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğretmenler Günü Kutlanıyor
Haberin Tarihi: 24.11.2018 09:47:52 - Okunma Sayısı:980 defa okundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Öğretmenler Günü Kutlanıyor

                24 Kasım Öğretmenler Günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

                Öğretmenler Günü dolayısıyla okul müdürleri ve öğretmenler Atatürk Anıtına çelenk sunacaklar. Bugün saat 14.00'de Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek çelenk sunma töreninde Saygı duruşunda bulunulacak. İstiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.

                Akşam ise ilçemizde görev yapan tüm öğretmenler Altınkum Düğün Salonunda düzenlenen Öğretmenler Günü yemeğinde biraraya gelecekler.

                Öğretmenler Günü kutlama programı ise 26 Kasım 2018 Pazartesi günü Kervansaray Düğün Salonunda gerçekleştirilecek. Saat 14.30'da Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayacak olan kutlama programının açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu yapacak. Yıl içinde emekli olan öğretmenlerimize plaket sunulacak. Emekli olan ve göreve yeni başlayan öğretmenler adına yapılacak konuşmalardan sonra "Şehit Öğretmenlerimiz" adlı gösteri sahnelenecek. Günün anlam ve önemini  belirten şiirlerinde okunması ve "Öğretmen Olmak" isimli videonun izlenmesi ile devam edecek program "Benim Adım Öğretmen" adlı  şarkının seslendirilmesi ile sona erecek.

                Biz de Akın Gazetesi olarak; bizlere hayatımızın her alanında rehber olan, ışık tutan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş her bir öğretmenimizi rahmetle anıyor, görevi başındaki eğitimcilerimize sağlık ve başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap