Öğretmenler Moral Depoladı   

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğretmenler Moral Depoladı   
Haberin Tarihi: 24.11.2018 10:48:59 - Okunma Sayısı:1699 defa okundu.

Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler arasında yardımlaşmayı ve dayanışmayı artırmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası oldukça heyecanlı geçti.

Öğretmenler Moral Depoladı   

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla ilçemiz okullarında görev yapan öğretmenler arasında Voleybol ve Masa Tenisi turnuvası düzenlendi.
Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler arasında yardımlaşmayı ve dayanışmayı artırmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası oldukça heyecanlı geçti. 10 Okul takımının mücadele ettiği Voleybol turnuvasının Final Maçı 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 16.30’da Eğirdir Kapalı Spor Salonunda yapıldı.
Turnuvada Barla İlkokulu takımı birinciliği göğüslerken, Yukarı Gökdere Mustafa Köklü Ortaokulu takımı ikinci, Gökçehöyük Ortaokulu takımı üçüncü, Sarıidris Ortaokulu takımı dördüncü oldu.
FairPlay Ödülü ise Bağlar Ortaokulu takımının oldu.
Masa Tenisi Turnuvasına 7 Kadın, 12 erkek öğretmen katıldı.
Kadınlar arasında dereceye giren öğretmenler de ise; birinci Meryem Uzunyol (Gökçehöyük Ortaokulu), ikinci Hatice Topkatya (Gökçehöyük Ortaokulu), üçüncü Demet Bedel Armut (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi) oldu.

Masa Tenisi Erkekler Turnuvasında Gökçehöyük Ortaokulu öğretmenleri ödülleri topladı...
Öğretmenler arasında yardımlaşmayı ve dayanışmayı artırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Gökçehöyük Ortaokulu öğretmenleri ödülleri topladılar.
Masa Tenisi turnuvası sonucunda birinci Kadir Babur, ikinci Sami Özer, üçüncü ise Enes Doğru oldu.
Öğretmenlerin kupa ve madalyalarını Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can Serhan Altay ve hakem öğretmenler tarafından takdim edildi.
Turnuva sonunda gazetemize açıklamalarda bulunan Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu; “Öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak için böyle bir organizasyon düzenledik. Turnuvalarımız oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Öğretmenlerimizin yoğun ilgisi bizleri de memnun etti. Turnuvalara katılan ve dereceye giren bütün arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap