Öğretmen Toplumun Rehberidir…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğretmen Toplumun Rehberidir…
Haberin Tarihi: 24.11.2018 12:24:52 - Okunma Sayısı:1296 defa okundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu “Öğretmenlerimiz ; inanmayı, başarmayı, ahlaklı olmayı ve insana dair bütün erdemleri azim ve fedakârlıkla öğretme çabasındaki toplum rehberleridir” dedi.

Öğretmen Toplumun Rehberidir…

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Armutoğlu; “Öğretmenlerimiz ; inanmayı, başarmayı, ahlaklı olmayı ve insana dair bütün erdemleri azim ve fedakârlıkla öğretme çabasındaki toplum rehberleridir” dedi.

Ahmet Armutoğlu mesajının devamında şunları söyledi: “Geçmişin bilgi birikimini çağın bilgisiyle harmanlayarak istikbalimiz olan çocuklarımızın istifadesine sunan öğretmenlerimiz ; inanmayı, başarmayı, ahlaklı olmayı ve insana dair bütün erdemleri azim ve fedakârlıkla öğretme çabasındaki toplum rehberleridir.
İnsan yetiştirmek, aynı zamanda bir maneviyat, bir kültür inşasıdır. Öğretmenler, görevlerin en soylusunu icra eden, gözümüzün nuru çocuklarımızı tereddüt etmeden emanet ettiğimiz, kendilerine duyulan güven ve mesuliyetin ağırlığını ömür boyu taşıyan toplum mimarlarıdır.
     Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığını ilelebet savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için cefakârca çalışan, yaratılmışların en şereflisi olan insanın tekâmülü uğrunda ömrünü vakfeden, hakları hiçbir şekilde ödenemeyecek olan irfan timsalidir öğretmen.
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, eğitim şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor; kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ; sağlık, mutluluk , başarı dileklerimle selamlıyorum. Sevgi ve saygılarımla.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap