S. S. ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ'NİN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,S. S. ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ'NİN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Haberin Tarihi: 15.2.2014 18:41:00 - Okunma Sayısı:1948 defa okundu.

Eğirdir S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2013 yılı Oağan Genel Kurul toplantısı 15 Şubat 2014 Cumartesi günü, Eğirdir Spor Kulübü Lokalinde yapıldı.

S. S. ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ’NİN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

            Eğirdir S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2013 yılı Oağan Genel Kurul toplantısı 15 Şubat 2014 Cumartesi günü, Eğirdir Cami Mahallesi Belediye İşhanı B Blok Kat1 Vergi Dairesi karşısındaki Spor Kulübü Lokalinde yapıldı.

            Saat 10.30’da başlayan kongrenin divan başkanlığını, Burdur Bölge Birliği Başkanı Recep Kalkan,  başkan yardımcılığını Yalvaç Birliği Başkanı Selami Akgün, katipliklerini ise Ziya Akın ve Baki Evin yaptı.

            S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2013 yılı olağan genel kurul toplantısına; DP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök,  Burdur Bölge Birlik Başkanı Recep Kalkan, Yalvaç Birliği Başkanı Selami Akgün, Gelendost Birliği Başkanı Mahmut Yıldırım, Senirkent Bölge Birlik Başkanı İbrahim Taşan, Yalvaç Terziler Odası Başkanı Rüştü Döklü, Yalvaç  İnşaatçılar Odası Başkan Yardımcısı Hulisi Öncü, Eğirdir Esnaf Kefalet Koperatifi Başkanı Osman Aslantürk, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu, Şoförler Odası Başkanı İsa Demiralay, yönetim kurulu üyeleri ile esnaflar katıldılar.

            Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Hayrullah Aslanlı tarafından yönetim kurulu çalışma raporu, denetim kurulu çalışma raporu, bilanço ve gelir-gider hesapları ayrı ayrı okundu. Okunan  raporlar oy birliği ile kabul edildi.

            S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurul toplantısında dilek ve temenniler kısmında  Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Aslantürk Hastane, Elmacılık, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, Alışveriş Merkezleri, Su Ürünleri Fakültesi, Eğirdir Gölü, Turizm, Yüksek Okul, Mermer Ocakları ve İnşaatlar konularında bir konuşma yaparak Eğirdir’in sorunlarından bahsetti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap