Ömer ŞENGÖL "Sizlerle Etle Tırnak Gibi Birlikte Çalıştık"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ömer ŞENGÖL "Sizlerle Etle Tırnak Gibi Birlikte Çalıştık"
Haberin Tarihi: 22.2.2014 20:40:00 - Okunma Sayısı:1938 defa okundu.

"....Hangi yönetim seçilirse seçilsin ben de göreve gelirsem onlarla kardeş gibi geçiniriz. Eğirdir'in hizmetlerini kaldığı yerden hatta eksildiği yerden devam ettiririz."

Ömer ŞENGÖL “Sizlerle Etle Tırnak Gibi Birlikte Çalıştık”

            Bugün yapılan Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul toplantısında bir konuşma yapan Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl şunları söyledi: “İçinizden çıkan bir kardeşiniz olarak Esnaf Kefalet Kooperatifinin de yönetiminde bulunduktan sonra on beş yıl Eğirdir Belediye Başkanlığını yürüttüğümden sizlerle etle tırnak gibi birlikte çalıştık ve Eğirdir’e belli eserler kazandırdık. Eğirdir esnafının hakikaten canı sıkkın, işleri bozuk. Diğer arkadaşlarımızın da belirttikleri gibi siftahsız dükkan kapatıyorlar.

            Vergiler ödenemediği için hacizler gelir. Her ortamda Esnaf kardeşlerimizle görüştüğümüzde işyeri darlığından şikayet ediliyor ve Eğirdir’de işyeri sıkıntısı olduğu belirtiliyor. Sanayi tarafına gidildiği zaman da işyeri sıkıntısı olduğu belirtiliyor. Bizde bunların çözümlerini aradık. İnşallah biz yeni dönemde göreve gelirsek Kentsel Dönüşüm Projesi ile yeni işyerleri yaparak esnaflarımıza kazandırmak istiyoruz. Sanayi çarşısında rezil edilen alanda iyi bir kooperatifçilik örneği ile sanayi esnafının da kendi malı olan işyerlerini yapacağız.

            Burada siyasetin konuşulmayacağı belirtildi. Fakat siyasetin konuşulmayacağı hiçbir yer kalmadı. Hepimiz siyasiyiz. Burada baktığımızda siyasi olmayan neredeyse yok. Öyle dahi olsa siyasi yönetici olmayabilir ama hepimizin gönlünde bir aslan yatıyor. Burada konuşmayacağız da nerede konuşacağız? Esnaf her zaman siyasetin içindedir ve siyasetin içinden gelmiştir ve öyle de olmalıdır. Keşke zaman uzun olsa da tek tek projelerimizi anlatsak. Arkadaşlarımız seçim için sabırsızlanıyorlar. Burada bir mevcut yönetim var yeni yönetime talipler. Bir de yeniden bir oluşum var. Ben her ikisine de başarılar diliyorum. İnşallah Eğirdir için hayırlısı olur. Hangi yönetim seçilirse seçilsin ben de göreve gelirsem onlarla kardeş gibi geçiniriz. Eğirdir’in hizmetlerini kaldığı yerden hatta eksildiği yerden devam ettiririz”.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap