Esnaf Odası'nın Yeni Yönetimi Kaymakam Yılmaz'ı Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Esnaf Odası'nın Yeni Yönetimi Kaymakam Yılmaz'ı Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 28.2.2014 12:12:00 - Okunma Sayısı:1904 defa okundu.

Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Murat Yalkın ve ekibi dün Kaymakam Yalçın Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

Esnaf Odası’nın Yeni Yönetimi Kaymakam Yılmaz’ı Ziyaret Etti

 

            Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Murat Yalkın ve ekibi dün Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

            22 Şubat 2014 Cumartesi günü Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 26. Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimde 297 oy alarak başkan seçilen Murat Yalkın ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri; Halil Erfidan, Yusuf Öngün, İsmet Şenol, Ebru Avcular, Halil Cankoru, Sezgin Özdoğancı, Akif Soyyılmaz,  Raşit Dinçer ve Esnaf Odası Genel Sekreteri Çetin Güngörmez Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek kendilerini tanıttılar.

            Esnaf Odası Başkanı Yalkın ve ekibinin nazik ziyaretlerinden oldukça memnun kalan Kaymakam Yılmaz “Öncelikle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sizin seçim gününüzde aranızda bulunmayı çok isterdim. Ama o gün Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği’nin bir organizasyonu vardı o yüzden İstanbul’daydım. Güzel bir seçim yaşamışsınız. Esnaf Odası burada en örgütlü teşkilatlardan birisi. Esnaf Odası, esnafın can damarı. İnşallah, Eğirdir’de güzel ve hayırlı hizmetler yaparsınız. Bundan sonra hep birlikte çalışacağız. Tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            Kaymakam Yalçın Yılmaz’ın konuşmasının ardından Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ve ekibi tek tek kendilerini tanıttılar.

            Yalkın, seçim öncesi Eğirdir halkının sorunlarını dinlediklerini önümüzdeki günlerde Kaymakam Yılmaz ile paylaşacaklarını ifade etti.

            Ziyarette Eğirdir’in sorunu haline gelen “Doğalğaz” konusu ve başka konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

            Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ve ekibi Kaymakam Yalçın Yılmaz’a çiçek takdim ettiler.

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni yönetim kurulu 3 Mart 2014 Pazartesi günü yapılacak törenle mazmatalarını alarak görevlerine başlayacaklar.

 

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap