ELMALI GÜNLER PROJESİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ELMALI GÜNLER PROJESİ
Haberin Tarihi: 3.3.2014 09:47:00 - Okunma Sayısı:2350 defa okundu.

Kazan Belediyesi ile Gülnaz İbrahim Güngör Tara Kız Meslek Lisesi tarafından zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için hazırlanan "Elmalı Günler" adlı projeye başlandı.

ELMALI GÜNLER PROJESİ

 

Kazan Belediyesi ile Gülnaz İbrahim Güngör Tara Kız Meslek Lisesi tarafından zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için hazırlanan “Elmalı Günler” adlı projeye başlandı.

 

            Çocuk gelişimi bölümü eğitimcilerinden Sibel Karagöl ve öğrencileri tarafından hazırlanan proje ile öğrencilere Kazan Belediyesi tarafından öğle aralarında elma verilecek. Sibel Karagöl, öğrencilerin zararlı alışkanlıklar edinmek yerine elma yemelerini amaçladıklarını, toplum sağlığını korumak için böyle bir projeye imza attıklarını ve bu uygulamanın diğer okullara da örnek olması gerektiğini vurguladı.

            Elmalı Günler etkinliği kapsamında okullara ihtiyacı olan elmaları karşılayacak olan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, eğitime her konuda destek olmaya devam edeceklerini hatırlatarak, "Böylesi güzel projelere imza atan herkesin yanında olacağız. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan sporla ve bu tür projelerle uzak tutabilirsiniz. Gençlere bir hedef belirlemek, bir vizyon çizmek gerekiyor. Bunu yaparsanız gençler bu amaç doğrultusunda çalışır ve topluma yararlı bir birey olarak yetişir” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap