Eğirdir Halk Kütüphanesi Kitap Sergisi Açtı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Halk Kütüphanesi Kitap Sergisi Açtı
Haberin Tarihi: 11.3.2014 10:49:00 - Okunma Sayısı:3185 defa okundu.

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Haftası dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy, Mustafa Kemal Atatürk ve diğer güncel kitaplardan oluşan kitap sergisi açtı.

Eğirdir Halk Kütüphanesi Kitap Sergisi Açtı

 

            Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Haftası dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy, Mustafa Kemal Atatürk ve diğer güncel kitaplardan oluşan kitap sergisi açtı.

            10-14 Mart 2014 tarihleri arasında açık kalacak olan sergiye bütün hemşehrilerimizin, öğrencilerimizin davetli olduğu bildirildi.

            1969 yılında TEDAŞ binasında hizmete açılan Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi 2011 yılı Ocak ayından itibaren Eğirdir Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan yeni binasında hizmet vermeye devam ediyor.

            Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi’nda toplam 16681 kitap bulunuyor. Kütüphanenin1500 üyesi ve yıllık 26.000 aktif kullanıcısı mevcut.

            Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi’nde 2 adet Okuma Salonu, İnternet Erişim Merkezi ve Satranç Salonu bulunuyor ve 6 personel ile hizmet veriyor.

Barla’ya Kütüphane Açılıyor…

            Görüşmelerimiz esnasında Barla Kasabasına kütüphane açılacağını dile getiren Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi yöneticilerinden Bedia Küçükkara “İnşallah önümüzdeki hafta içerisine bize bağlı olarak  Barla Kasabasında bulunan Telekom Binasına kütüphane açacağız. Orada da 2 personelimiz çalışacak” dedi.

            Küçükkara, ayrıca 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla da sergi açılacağını ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap