Eğirdir Belediyesi̇ İzmir Travel Turkey Fuarı’nda

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi̇ İzmir Travel Turkey Fuarı’nda
Haberin Tarihi: 6.12.2018 15:41:31 - Okunma Sayısı:1137 defa okundu.

Eğirdir, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı'nda yerini aldı.

Eğirdir Belediyesi̇ İzmir Travel Turkey Fuarı’nda

Eğirdir, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı'nda yerini aldı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12. kez kapılarını açtı. Fuarda Eğirdir Belediyesi de stand açarak ilçemizin tanımını yapıyor.

‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan fuar İzmir’de gerçekleşiyor.

10.00-18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilen Fuarda, Eğirdir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Eşref Çatal, Basın Bürosu Sorumluları Emrah Çelik ile Selçuk Tokgöz, Kemal Oruç,  Eğirdir standında ilçemizin turistik bölgeleri, yöresel ürünleri, tarihi ve kültürünü ziyaretçilere tanıtıyorlar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Fuara, bu yıl 38 ülkeden ve 48 ilden toplam 1200’ün üzerinde katılımcı dahil oldu. Fuarda, Almanya, Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Etiyopya, Endonezya, Fas, Filistin, , Güney Kore, Gürcistan, Hindistan, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İtalya, Japonya, Kazakistan, KKTC, Lübnan, Makedonya Cumhuriyeti, Maldivler, Namibya, Pakistan, Peru, Polonya, Srilanka, Suudi Arabistan, Tayland, Tunus, Türkiye, Özbekistan, Uganda, Ürdün, Yunanistan ve Zimbabwe yer alıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap