Yangının Yaraları Sarılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yangının Yaraları Sarılıyor
Haberin Tarihi: 11.12.2018 14:57:57 - Okunma Sayısı:3263 defa okundu.

Yuvalı Köyünde Meydana Gelen Yangının Yaraları Sarılıyor

 Eğirdir ilçesi Yuvalı Köyünde dün gece meydana gelen yangında üç ev tamamen kül olurken; 11 büyükbaş hayvanın telef olmasına, 2 traktörün de kullanılmaz hale gelmesine sebep oldu.

Yangın sonrası köye giderek incelemelerde bulunan Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ, yangının çıkış sebebi ve meydana gelen zarar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Evleri zarar gören vatandaşlarla da görüşen Kaymakam AKDAŞ, meydana gelen zararın telafisi için ivedilikle hareket edildiğini belirterek; “Köyümüzde dün gece meydana gelen yangın sonrası vatandaşlarımızın hayvanları telef olurken, evleri ve traktörleri de kullanılamaz hale gelmiştir. İdari tahkikatın devam ettiği olayla ilgilien büyük tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin bir an önce giderilmesi amacıyla geçici olarak bir ailemize sağlık ocağı lojmanını, bir ailemize de Köy Muhtarlık lojmanını tahsis ettik. Diğer ailemiz ise Isparta’da bulunan evlatlarının yanında kalmayı tercih etti. Kendilerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ev eşyası, soba, kömür, gıda gibi yardımlar gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

Mağdur olan vatandaşlarımızın zararlarının en kısa sürede giderileceğini belirten Kaymakam AKDAŞ, başta yangından zarar gören aileler olmak üzere Yuvalı Köyü halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap