SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, Esnaf Odası Başkanı Yalkın'ı Ziyaret Etti...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, Esnaf Odası Başkanı Yalkın'ı Ziyaret Etti...
Haberin Tarihi: 21.3.2014 10:03:00 - Okunma Sayısı:2306 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Murat Yalkın'ı ziyaretler devam ediyor.

SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, Esnaf Odası Başkanı Yalkın’ı Ziyaret Etti...

 

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Murat Yalkın’ı ziyaretler devam ediyor.

            Geçtiğimiz günlerde tanışma maksatlı Isparta Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Bayram’ı ziyaret eden Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın ve ekibi dün Bayram’ı makamlarında ağırladılar.

            Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Isparta SGK İl Müdürü Mehmet Bayram: “Buraya bir kimlik, bir kurum müdürü olarak gelmedim. Sıradan bir kişi olarak sizlere ziyarete geldim. Sizlerden pozitif bir enerji aldım. Güler yüzünüz beni çok mutlu etti. Başkanlığınızın yeniden hayırlı ve uğurlu olmasını ve başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

            Ziyarette SGK İl Müdürü Mehmet Bayram yanı sıra Isparta SGK Müdür Yardımcısı Ali Toraman, SGK Eğirdir Şube Müdürü Eşref Gürdal ve Esnaf Odası Yönetim kurulu üyelerinden Halil Erfidan, Yusuf Öngün ve Sezgin Özdoğancı da hazır bulundu.

            Esnaf

Odası Başkanı Murat Yalkın SGK İl Müdürü Mehmet Bayram’a, Müdür Yardımcısı Ali Toraman’a ve SGK Eğirdir Şube Müdürü Eşref Gürdal’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap