MARİM'DEN EĞİRDİR ELMASI İÇİN TANITIM ATAĞI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MARİM'DEN EĞİRDİR ELMASI İÇİN TANITIM ATAĞI...
Haberin Tarihi: 29.3.2014 09:42:00 - Okunma Sayısı:2070 defa okundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa EREN, Eğirdir Elmasının Türkiye genelinde tanıtımının yapılması hususunda TRT ile ortaklaşa bir çalışmanın yapılma isteğini TRT Bölge Müdürü Hüseyin ARSLANGİRAY'a iletti.

MARİM’DEN EĞİRDİR ELMASI İÇİN TANITIM ATAĞI...

 

            Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa EREN, Eğirdir Elmasının Türkiye genelinde tanıtımının yapılması hususunda TRT ile ortaklaşa bir çalışmanın yapılma isteğini TRT Bölge Müdürü Hüseyin ARSLANGİRAY’a iletti.

            ARSLANGİRAY konunun değerlendirileceğini ve görüşmeler yapmak üzere bir ekibin Eğirdir’e görevlendirileceğini belirtti.

            Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa EREN ve Ziraat Yüksek Mühendisi Alamettin BAYAV I. Ulusal Elma Çalıştayı’na katılan ve MARİM’i ziyaret eden TRT Bölge Müdürü Hüseyin ARSLANGİRAY’a iade-i ziyarette bulundular.

            Ziyarette Isparta-Eğirdir Elmasının Türkiye genelinde tanıtımının yapılması hususunda TRT ile ortaklaşa bir çalışmanın yapılma isteği ARSLANGİRAY’a iletildi. TRT Bölge Müdürü Hüseyin ARSLANGİRAY konunun değerlendirileceğini ve görüşmeler yapmak üzere bir ekibin Eğirdir’e görevlendirileceğini belirtti.

            Ziyaret sonunda MARİM Müdürü İsa EREN, Hüseyin ARSLANGİRAY ve ekibine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ileterek, ekibi en kısa sürede Eğirdir’e beklediğini ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap