Türk Polis Teşkilatı'nın 169'ncu Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türk Polis Teşkilatı'nın 169'ncu Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor...
Haberin Tarihi: 9.4.2014 09:54:00 - Okunma Sayısı:1456 defa okundu.

Türk Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü 4-10 Nisan 2014 tarihleri arasında etkinliklerle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169’ncu Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor...

 

            Türk Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü 4-10 Nisan 2014 tarihleri arasında etkinliklerle kutlanıyor.

            10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı 169'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü şehitlikte anma programı düzenledi.

            Programa İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, emniyet müdür yardımcıları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Musa İrez, emniyet mensupları ve şehit aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programı dualarla devam etti. Duaların ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

            İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, "Bu vatan için şehit olmuş meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Gazi olan meslektaşlarımızın da huzurlu ve mutlu şekilde yaşamalarını temenni ederek, gece gündüz demeden fedakarca çalışan emniyet mensuplarının, polis memurundan, bekçiye, teknik personelden müdür yardımcılarına kadar herkesin Polis Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

            İl Emniyet Müdürlüğü’nce hazırlanan etkinlikler kapsamında 9 Nisan 2014 Çarşamba (bugün) saat 12:00’de Merkez ve İlçe Birimler arası Futbol Turnuvası, Saat: 13:00’de Merkez ve İlçe Birimler arası Futbol Turnuvası Final Maçı, Saat: 14:00’de Isparta Emniyet Müdürlüğünün katkıları ile hazırlanan “Bir Oyun Varmış, Bir Oyun Yokmuş” adlı Tiyatro gösterisi (Belediye Kültür Salonu), Saat 16:00’da Şehitlerimiz için ikindi namazı sonrası Mimar Sinan Camiinde Mevlid-i Şerif okutulacak. Yine Isparta Emniyet Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan “Çanakkale Geçilmez” isimli tiyatro gösterisi Belediye Kültür Salonunda sahnelenecek.

            10 Nisan 2014 Perşeme günü saat 10:00’da Atatürk Anıtına çelenk sunulucak, Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri verilecek. Saat 11:00’de Teşkilat mensupları İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamlarında ziyaret edecekler. Saat 14:00’den itibaren de Or tebrikleri kabul edecek.

            10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 169'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri akşam 20:00’de Barida Otel’de verilecek olan resepsiyon ile sona erecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap