Eğirdir Belediyespor Yelkencileri Bodrum Kış Trofesinde

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyespor Yelkencileri Bodrum Kış Trofesinde
Haberin Tarihi: 12.12.2018 16:16:03 - Okunma Sayısı:1343 defa okundu.

Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı Bodrum'a gidiyor.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2018 Yılı Yelken İl Temsilciliği faaliyet Programında yer alan "Kış Trofesi 2" için Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı Bodrum'a gidiyor.

Isparta Yelken İl Spor temsilcisi ve antrenörü Şeref Ağartan başkanlığında yarışlara katılacak kafilede Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan ile Eğirdir Blediyespor Yelken Antrenörü Utku Mehmet Dikmen görev alacak. Yarışmalara; A takımından Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Zehra Demirbaş, Mine Ertap, B Takımından; Süreyya Oktar, Yaşar Nur Bal, Nisa Naz Kayacan, Fatma Nur Durgut, Erva Metin ve Afra Öztekin katılacak.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Şeref Ağartan, yarışların açık statüde yapılacağını belirterek  "Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Temsilciğinin 2018 Yılı faaliyet programında yer alan Hareketli Salma Kış Trofesi Yarışları 2 (Optimist  Laser 4-7/Laser Radial/Tecno 2.93) 15-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak'ta düzenlenecektir. Yarışlar açık statüde yapılmaktadır." dedi.

Yarışmaya; Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı olarak 10 sporcuyla katılacaklarını belirten Ağartan "Yarışmacılarımızın çoğunluğu yeni sporcularımızdan oluşmaktadır. Amacımız, sporcularımızın yarış tecrübelerini arttırmak, kış şartlarında yarışarak soğuk ve büyük dalgalı denizlere alışmalarını sağlamaktır.

Başkanlığını yaptığım kafilede Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan ile Eğirdir Blediyespor Yelken Antrenörü Utku Mehmet Dikmen görev alacaklardır. Yarışmalara; A takımından Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Zehra Demirbaş, Mine Ertap, B Takımından; Süreyya Oktar, Yaşar Nur Bal, Nisa Naz Kayacan, Fatma Nur Durgut, Erva Metin ve Afra Öztekin katılacak." diye konuştu.

Ağartan ayrıca, Eğirdir Belediyespor Yelken Takımının, yarışmalara katılmasına katkıda bulunan Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e de teşekkür etti.

Eğirdir Belediyespor Yelken kafilesi, 14 Aralık 2018 Cuma günü saat 08.30'da Eğirdir Limanındaki Yelken Kulübünün önünden hareket edecek, yarışların bitim tarihi olan 16 Aralık 2018 Pazar günü ödül töreni bitiminde Eğirdir'e dönecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap