Eğirdir Kaymakamlığı ve Yeşilay Cemiyeti Sağlıklı Bir Nesil İçin Protokol İmzaladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamlığı ve Yeşilay Cemiyeti Sağlıklı Bir Nesil İçin Protokol İmzaladı
Haberin Tarihi: 25.12.2018 17:33:33 - Okunma Sayısı:1124 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı ve Isparta Yeşilay Cemiyetinin ortaklaşa gerçekleştireceği “Benim Kulübüm Yeşilay” projesi kapsamında bugün saat 14.30'da Kaymakamlık toplantı salonunda protokol imzalandı.

Eğirdir Kaymakamlığı ve Yeşilay Cemiyeti

Sağlıklı Bir Nesil İçin Protokol İmzaladı

 

Eğirdir Kaymakamlığı ve Isparta Yeşilay Cemiyetinin ortaklaşa gerçekleştireceği “Benim Kulübüm Yeşilay” projesi kapsamında bugün saat 14.30'da Kaymakamlık toplantı salonunda protokol imzalandı.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ başkanlığında başlayan törene Isparta Yeşilay Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU ve şube müdürleri ile ilkokul müdürleri katıldı.

Sigara, alkol, teknoloji ve uyuşturucu gibi bağımlılıklardan çocukları uzak tutmak ve sağlıklı bir nesil oluşturulmasının amaçlandığı proje kapsamında ilçemizde okuyan 4. Sınıf öğrencileri ve aileleri hedef grup içerisinde yer alıyor.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ törende bulunan okul müdürlerine projenin öneminden bahsederek, projenin süreklilik arz etmesi gerektiğini, ülkemizde bağımlılık oranının her geçen gün arttığını belirtti.

Yeni yetişen nesille birlikte bilinçli bir nesil oluşturulması gerektiğini belirten Kaymakam AKDAŞ, okul müdürleri ve öğretmenlerinin projeyi sahiplenmesi gerektiğini ve tabiri caizse çocuklarımızı, “bağımlılıkla mücadele militanı”na dönüştürmek istediklerini belirtti.

Üniversite öğrencilerinin çocuklarımıza koçluk yapacağını ve yıl boyunca sürecek etkinliklerle çocukların bağımlılık konusunda bilinçlenerek sağlıklı yaşam anlayışını benimseyeceklerini belirten Kaymakam AKDAŞ, projenin ilçemize hayırlı olmasını ve ülke geneline yayılmasını temenni ettiğini belirtti.

Önümüzdeki mart ayında başlaması planlanan proje kapsamında 4. Sınıf öğrencilerinden başlayarak bağımlılıklar konusunda eğitimler verilerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap