Eğirdir Futsal'da Final Maçı Yarın

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Futsal'da Final Maçı Yarın
Haberin Tarihi: 9.1.2019 13:45:01 - Okunma Sayısı:1514 defa okundu.

Futsal final müsabakası 10 Ocak 2019 perşembe günü oynanacak

Eğirdir Futsal'da Final Maçı Yarın          

 

            İlçemizde kurumlar arası ilişkiyi spor kanalıyla canlandırmak amacıyla Eğirdir Kaymakamlığı öncülüğünde Sakin Şehir Eğirdir’de düzenlenen Kurumlar Arası Futsal Turnuvasında yarı final maçları geçtiğimiz salı günü oynandı. FUTSAL final müsabakası ise 10 Ocak 2019 perşembe günü saat 18.00 ve 20.00 saatleri arasında oynanacak.

 

            Eğirdir Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar sonunda gruplarından 1.ve 2. çıkan takımların çapraz eşleşmesiyle oluşan yarı final maçları sonucunda Eğirdir Kaymakamlığı, Barla İlk ve Ortaokulu'nu 9-4 yenerek finale adını yazdırırken maçın adamı Hasan Er oldu. Eğirdir Belediyesi Cittaslow , MAREM'i 13-4 mağlup ederken Belediye Basın çalışanları Emrah Çelik ve Selçuk Tokgöz hat-trick  yaptı. Eğirdir Belediyesi Cittaslow takımı ve Eğirdir Kaymakamlığı final oynamaya hak kazandı. Eğirdir Belediyesi Cittaslow takımı as oyuncuları Mehmet Zorkol ve Yasin Çetinkaya oynadıkları güzel oyunla yıldızlaşırken, kalede Sabri Kaya devleşti. Murat Bakıcı beklenen performansı gösteremezken, attığı muhteşem golle kendini affettirmesini bildi. Defansta Mustafa Çevikbaş  geçilmez duvar olunca rakibin yapacağı birşey kalmadı. Orta alanda Serkan Karakoç'un ince pasları rakibi oyundan soğutunca, geriye sevinmek kaldı. İkinci yarı kalede değişiklik yapan Eğirdir Belediyesi Cittaslow takımı Uğur Demiralay'ı kaleye geçirince 3 gol birden yedi. Maç 13-4 sona erdi. Eğirdir Belediyesi Cittaslow takımı Teknik adamı Ali Aslanlı takımı güzel oyunlarından ve alınan sonuçtan dolayı tebrik etti. Ali Aslanlı; "Takımımız, disiplinden kopmadan güzel bir oyun sergileri. Hem oyuncularım hem teknik kadro hem de taraftar oyuncan zevk aldı. Finale adımızı yazdırdık. Final maçımız hava şartlarından dolayı bir değişiklik olmaz ise Perşembe günü. Bütün taraftarımızı final maçına bekliyoruz. Final'de rakibimiz Eğirdir Kaymakamlığı takımı. Gruptaki maçımızda güzel bir futbolla rakibimizi yenmiştik. Finalde yine yeneceğimize benim ve takımımızın inancı tamdır. Kulüp Başkanımızla görüşüp final maçı öncesi bir moral yemeği ve prim açıklaması yapılması yönünde temennilerimizi ileteceğiz" dedi.

            Kurumlar arası Futsal turnuvasının üçüncülük ve dördüncülük maçı MAREM ile Barla İlk ve Ortaokulu arasında oynanacak.Final Maçı ise Eğirdir Belediyesi Cittaslow ile Eğirdir Kaymakamlığı arasında oynanacak. Maçlar 10 Ocak 2019 Perşembe günü saat 18:00-20:00 saatleri arasında Eğirdir Kapalı spor salonunda oynanacak. Final maçını Kaymakam Abdullah Akdaş ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün birlikte başlatacakları belirtildi. Final maçı ve kupa törenine bütün spor severlerin davetli olduğu bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap