Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 10.1.2019 10:31:38 - Okunma Sayısı:871 defa okundu.

"Tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı:
Basın, halkın talep ve görüşlerini etik kurallar çerçevesinde kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, toplumun vicdanına ses olan, demokratik ülkelerin vazgeçilmez unsurlarından biridir.
Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda halkımızın adeta gözü ve kulağı olan basın mensuplarının doğru, tarafsız bir şekilde gerçeği kamuoyuna sunması; vatandaşlarımızın haber alma özgürlüğünün sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır.
Basın ve gazetecilik mesleği, sadece halkın haber alma özgürlüğüne katkı sağlamakla kalmayıp; kamuoyunu ilgilendiren sorunların çözümünde de önemli bir rol üstlenmektedir.
 
Görevini zaman mefhumu gözetmeksizin büyük özveriyle yerine getiren yerel basın temsilcilerimiz başta olmak üzere, mesleğini gönül vererek, layıkıyla icra eden tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
 
                                                                                                                      Abdullah AKDAŞ
                                                                                                                          Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap