Türk Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü Kutlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türk Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü Kutlanıyor
Haberin Tarihi: 10.4.2014 09:58:00 - Okunma Sayısı:1759 defa okundu.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılı münasebetiyle Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin ORAKOĞLU başta olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü Kutlanıyor

 

             Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılı münasebetiyle Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin ORAKOĞLU başta olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ’ı  makamında ziyaret etti. Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ, ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirirken Polislerin gününü tebrik etti.

            İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, yaptığı açıklamada; 169 yılı şan ve şerefle dolu olan Polis Teşkilatının mensubu olmaktan gurur duyduklarını, görevlerinin bilincinde olduklarını ifade etti.

            Orakoğlu, 169 yıldır vatandaşa sundukları güvenlik hizmetlerini yine aynı kararlılık ve azimle sunacaklarını dile getirdi.

            10 Nisan 2014 Perşembe günü ikindi namazını müteakip Hızırbey Camiinde aziz Şehitlerimiz anısına Mevlid-i Şerif okutulacağını bildiren Orakoğlu, sonrasında da helva ikram edileceğini ve tüm vatandaşlarımızın davetli olduklarını  belirtti.

 

            Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü şehit ailelerini de unutmadı. Balkırı köyünden şehit Osman DEMİR’in ailesini ve şehit mezarlığını ziyaret ettiler. Emniyet mensupları geçtiğimiz günlerde vefat eden Eğirdir eski Emniyet Müdürü Ali Erkan’ın eşi Ulviye Erkan’ı ve emekli Emniyet mensubu ailelerini de ziyaret ederek her zaman yanlarında bulunacaklarını, kendilerinin büyük bir aile olduklarını dile getirdiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap