Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 11.4.2014 16:52:00 - Okunma Sayısı:3088 defa okundu.

İl Genel Meclisi Encümen Üyeliklerine: Halil Okutan, Mehmet Sert, Köy Muhtarı Encümen Üyeliklerine ise: Süleyman Sarpdağ ve Hüseyin İnce Seçildiler...

Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

 

İl Genel Meclisi Encümen Üyeliklerine: Halil Okutan, Mehmet Sert,

Köy Muhtarı Encümen Üyeliklerine ise: Süleyman Sarpdağ ve Hüseyin İnce Seçildiler…

 

            Eğirdir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin olağan genel kurul toplantısı 10 Nisan 2014 Perşembe günü saat 10:00’da Eğirdir Vergi Dairesi üzerinde bulunan toplantı salonunda yapıldı.

            Olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başladı. Daha sonra divan katipliklerinin seçimi yapıldı. Divan katipliğine Sipahiler Köyü Muhtarı Ali Uysal ile Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir getirildi.

            Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gündeminin 3’ncü maddesi olan 2014 yılında görev yapacak olan Birlik İl Genel Meclisi encümen adayı ve köy muhtarı encümen adayı seçimlerine geçildi.

            Seçim öncesi İl Genel Meclisi encümen adayları Mustafa Baş, Halil Okutan ve Mehmet Sert birer konuşma yaptılar.

            Mustafa Baş: “sizlerle temiz bir sayfa açtık. Sizlerle birlikte güzel çalışmalar yapacağımızın inancındayım. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

            Halil Okutan: “Sizlere hizmet için çıktığımız bu yolda beraber çalışacağız, bunun için encümene aday oldum. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

            Mehmet Sert: “Sizlerin takdiri ile il genel meclis üyesi olduk. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” dedi.

            Köy Muhtarı Encümen Adaylarından Bademli Köyü Muhtarı Süleyman Sarpdağ: “ Arkadaşlar Hak’tan ayrılmayacağız. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.

            Balkırı Köyü Muhtarı Hüseyin İnce ise; “Birlik ve beraberlik içinde 5 yıl daha hizmet yapacağız” diye konuştu.

            Konuşmaların ardından seçime geçildi. Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Kaymakam Yalçın Yılmaz tarafsız olarak (boş zarf) oy kullandı. Daha sonra oy kullanan 25 köy muhtarı, İl Genel Meclisi Encümen ve Muhtar Encümen  adaylarını belirledi.

            Seçimlerin sonucunda Halil Okutan 18, Mehmet Sert 15, Mustafa Baş ise 14 oy aldılar.

            Köy muhtarlığı seçiminde Bademli Köyü Muhtarı Süleyman Sarpdağ ve Balkırı Köyü Muhtarı Hüseyin İnce’nin başka rakipleri olmadığı için hükmen 25 oyla seçildiler.

            Yeni seçilen Halil Okutan’a Mehmet Sert’e, Süleyman Sarpdağ’a ve Hüseyin İnce’ye başarılı çalışmalar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap