IGİAD Başkanı Barış GÜMÜŞ, EGAFED Başkanlığına seçildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IGİAD Başkanı Barış GÜMÜŞ, EGAFED Başkanlığına seçildi
Haberin Tarihi: 18.2.2019 14:56:41 - Okunma Sayısı:3575 defa okundu.

Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) Başkanı Barış GÜMÜŞ, EGAFED Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

IGİAD Başkanı Barış GÜMÜŞ, EGAFED Başkanlığına seçildi

Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) Başkanı Barış GÜMÜŞ, 16.02.2019 tarihinde Marmaris’te gerçekleşen Ege ve Akdeniz İş İnsanları Federasyonunun (EGAFED) seçimli olağan genel kurulunda 8. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Ege ve Akdeniz’deki iş adamları derneklerinin üst yapısı olan EGAFED'e on beş yıla yakın zamandır üyeliği bulunan Isparta Genç İş Adamları Derneği tarihinde ilk kez federasyon yönetimini Isparta’ya getirdi. Yüzlerce Üyesi ile Ege ve Akdeniz’in en güçlü federasyon yapısının 8. Dönem yönetimi, iki yıl Isparta’dan yürütülecek.

Isparta Genç İş Adamları Derneği  Basın Yayın Koordinasyonu tarafından yapılan açıklamada "Bölgeler arasındaki ticari faaliyetlerin pekiştirileceği, ortak çalışma kültürünün artırılacağı, geniş, katılımcı bir yaklaşımın Isparta'mıza ve bölgemize büyük fırsatlar sunacağı gerçeği ilham vericidir. 
Akdeniz’in Mavisi, Ege’nin Yeşiline gönül vermiş ; şehri, bölgesi ve ülkesi adına katma değer yaratan, hizmet üreten, istihdam sağlayan tüm kıymetli iş insanlarına, Isparta'mıza, Akdeniz’e ve Ege’ye hayırlı olmasını dileriz." denildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap