Yelkencilerimiz Uluslararası Yarış İçin Bodrum'a Gidiyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yelkencilerimiz Uluslararası Yarış İçin Bodrum'a Gidiyor...
Haberin Tarihi: 28.2.2019 11:38:58 - Okunma Sayısı:1482 defa okundu.

Eğirdir Belediyespor Yelken takımı 7. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışlarına katılacak.

Yelkencilerimiz Uluslararası Yarış İçin Bodrum'a Gidiyor...

Eğirdir Belediyespor Yelken takımı 7. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışına (BIOR) katılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Spor Kulübü ev sahipliğinde ve Türkiye Yelken Federasyonu'nun destekleriyle organize edilen yarışların 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini bildiren Yelken İl Temsilcisi ve Yelken Antrenörü Şeref Ağartan, konu ile ilgili olarak gazetemize şu bilgileri verdi:

"Muğla Bodrum'da bu yıl 7'nci kez düzenlenecek Bodrum Uluslararası Optimist Regatto (BIOR)'ya 16 ülkeden (Bulgaristan, Kanada, Kıbrıs, Danimarka, Estonya, Gürcistan, Yunanistan, Libya, Litvanya, Makedonya, Malta, Fas, Hollanda, Rusya, Ukrayna ve Türkiye) 85 farklı kulüp ve 486 optimistçinin katılacak. Yarışlarda biz de Eğirdir Belediyespor Yelken takımı olarak 9 optimistçi ile mücadele vereceğiz.

Başkanlığını yaptığım kafilede Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan ile Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı Antrenörü Utku Dikmen görev alacaklar. Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı Sporcularımız; İlke Dikmen, Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Süreyya Oktar, Kağan Eryılmaz, Mine Ertap, Yaşar Nur Bal, Nisa Naz Kayacan ve Afra Öztekin İlimizi temsilen yarışacaklar.

Kafilemiz 4 Mart 2019 Pazartesi günü sabah 09.00'da Eğirdir Limanındaki Yelken Kulübü önünden hareket edecek. 9 Mart 2019 Cumartesi günü ödül töreni sonrası Eğirdir'e dönülecek."

Tüm optimistçilerimize başarılar dileyen Ağartan "Yarışlara katılmamızı sağlayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap