SDÜ Hastanesi’nde Emekli Olan Çalışanlar İçin Plaket Töreni Düzenlendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ Hastanesi’nde Emekli Olan Çalışanlar İçin Plaket Töreni Düzenlendi
Haberin Tarihi: 2.3.2019 12:14:42 - Okunma Sayısı:7062 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, emekli olan çalışanlar için emeklilik töreni düzenlendi.

SDÜ Hastanesi’nde Emekli Olan Çalışanlar İçin Plaket Töreni Düzenlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, emekli olan çalışanlar için emeklilik töreni düzenlendi.

Hastane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene hastane idaresi, emekli olan personeller ve yakınları ile akademik ve idari çalışanlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hastane Başmüdürü Mehmet Uygur, “Hastanemiz 1994 yılında kuruldu ve hizmete başladı. Daha önce emekli olan personel sayımız çok az iken şimdi artık emekli sayımız artmaya başladı. Bugün 21 personelimize plaket vereceğiz. Hatta hastanemizde başlayıp buradan emekli olan arkadaşlarımız bile var aramızda. Bu bizler için gurur verici bir durum. Emeği geçen hizmet veren herkese teşekkür ederim, bundan sonraki yaşamınızda mutluluklar dilerim” dedi.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım da bir konuşma yaparak, “Hep beraber çok güzel günler geçirdik. Yıllardır, aynı amaç için omuz omuza çalıştık aynı amaç için, hastanemizin düzenli hizmet verebilmesi için hep beraber çalıştık ve bu günlere geldik. Sene 1994’te ben göreve başlamıştım benle beraber başlayan arkadaşlarımız var görüyorum burada. Yıllar su gibi akıp geçti hepinize, emeği geçenlere tek tek teşekkür ediyorum. Emekli olacak arkadaşlarımıza da güzel başarılı bir hizmet döneminden sonra sağlıkla emekli olabilmelerini diliyorum” diye konuştu.

SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar da emekli olan personellerimize teşekkür ederek, “Gerçekten ömrünüzü burada harcadınız, emek kutsaldır, aidiyet de çok önemlidir insan hayatında. Sizler emekli oldunuz ama yaşamınız boyunca bu kurumun etiketini taşıyacaksınız. Burayı iyi duygularla anmanız bizler için çok önemli. Aidiyet duygusu kurumunuzda çalışırken de çok önemli ama bunun emeklilikte de çok önemi var. Başhekimliğimize böyle bir tören düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu programlar emeğe verilen değer anlamında çok önemli. Ben emeklilik hayatınızda sağlıklı uzun bir ömür diliyorum ve emek veren tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Törende hastane idarecileri emekli olan çalışanlara plaketlerini takdim etti. Duygularını paylaşan emekli personeller, düzenlenen bu programdan dolayı çok duygulandıklarını, emekli olup ayrılsalar bile kurumun kendilerini unutmamasının çok önemli olduğunu, çok mutlu olduklarını ve onurlandıklarını ifade ettiler.  Program sonunda pasta kesim törenine geçildi.

Emekli Olan Çalışanlar:

Adnan Gönlüaçık, Ayfer Çolak, Cevat Arabacı, Ceylan Tunca, Derya Meydan, Hacer Eryiğit, Hasan Karabay, Mustafa Acarer, Meryem Yıldırım, Nuri Ahmet Uygun, Nurdan Çoban, Nergiz Pisteloğlu, Şengül Aslancan, Tunay Çimen, Vasfi Baran, Yasemin Sarışahin, Yusuf Polat Tekin, Yusuf Üstündağ, Zelika Yurt, Zekeriya Sancaktar

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap