Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonasında Eğirdir ve Yalvaç rüzgarı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonasında Eğirdir ve Yalvaç rüzgarı...
Haberin Tarihi: 20.3.2019 13:43:03 - Okunma Sayısı:1782 defa okundu.

Sümeyra Çetintürk üçüncü oldu

Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonasında Eğirdir ve Yalvaç rüzgarı...

 

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2019 Yılı Faaliyet Programında yer alan Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonası 13-17 Mart 2019 tarihleri arasında Ankara'da yapıldı.

Pair kategorisinde yarışan Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi sporcusu ve aynı zamanda Taekwondo antrenörü olan Sümeyra Çetintürk ile Yalvaç Çınar Spor Kulübü Taekwondo antrenörü olan Ahmet Görgün Türkiye üçüncüsü olarak ilimizi başarıyla temsil ettiler.

Yarışma sonrası değerlendirmelerde bulunan Çetintürk. "Zor şartlar altında müsabakalara hazırlandığımız bu zamanlarda işinden ve ailesinden fedakarlık yaparak Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Kulübümüze antrenmana gelen Ahmet Görgün hocamıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Avrupa ve Dünya şampiyonları ile aynı kürsüde olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadığımı belirtmek isterim. Madalyamızın İlimize ve İlçemize hayırlı olması temennisiyle daha nice başarılara..." dedi.

Ankara'da Judo Federasyonu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonasına 43 şehirden bin 100 civarı sporcu katıldı. Pazar günü sona eren şampiyonada dereceye girenler arasından, Türkiye'nin ev sahipliğinde nisan ayının ilk haftasında düzenlenecek Avrupa Poomsae ve Avrupa Plaj Poomsae Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek sporcular belirlendi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap