Eğirdir ve Kovada Göllerinde Kirliliğin Önlenmesi Çalıştayı düzenlendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir ve Kovada Göllerinde Kirliliğin Önlenmesi Çalıştayı düzenlendi
Haberin Tarihi: 30.4.2019 15:08:14 - Okunma Sayısı:3709 defa okundu.

Eğirdir Ve Kovada Gölü Evsel Ve Zirai Atıkların Tespit Edilmesi Ve Kirliliğin Önlenmesi İçin Politikaların Geliştirilmesi Projesi Kapsamında Düzenlenen Batı Akdeniz Bölgesinde Tarımsal Faaliyetlerin Toprak Ve Suya Olan Etkileri Çalıştayı Bugün Düzenlendi.

Eğirdir ve Kovada Göllerinde Kirliliğin Önlenmesi Çalıştayı düzenlendi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü işbirliği ile yürütülen "Eğirdir ve Kovada Gölü Evsel ve Zirai Atıkların Tespit Edilmesi ve Kirliliğin Önlenmesi İçin Politikaların Geliştirilmesi" projesi kapsamında 30 merkezde farkındalık eğitimi düzenlendi. Bu eğitim çalışmalarının ardından bugün Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) toplantı salonunda gerçekleştirilen Çalıştaya; Isparta Vali Yardımcısı Dr. Hakan KUBALI, Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet SEZGİN, Eğirdir Hakimi Cihat ATEŞ, Tarım İl Müdürü Enver Murat DOLUNAY, Tarım İlçe Müdürü Uğur TURGUT, muhtarlar, çeşitli kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çalıştay öğleden sonra iki oturumda düzenelenen panellerle devam ediyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap