Ispartaspor yeniden doğuyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ispartaspor yeniden doğuyor
Haberin Tarihi: 3.5.2019 09:42:46 - Okunma Sayısı:1871 defa okundu.

ZAMAN ÇOK ÖNEMLİDİR. HER ŞEYİ ZAMANINDA OLUŞTURMAK LAZIMDIR.

Ispartaspor yeniden doğuyor

45 yıl 3. Lig ve 2. Ligde mücadele eden, 1967 yılında kurulan Ispartaspor yeniden doğuyor.
3 yıldır amatör kümede 3. Lige çıkmak için mücadele eden Isparta Davrazspor bir türlü istediğini başarıyı elde edemedi. 3 yıldır yazıyorum. Her konuda LİYAKAT lazımdır. Evet spor kulübünde de liyakat lazım. Spor severler Ispartaspor amatör kümeye neden düştü diye soruyor. Sorulan sorunun tek cevabı devamlı maddi kaynak olmayınca Ispartaspor 45 yıl sonra amatör kümeye düştü. Daha önce de yazdım. Bir kuruluşun ayakta durabilmesi için devamlı kaynağa ihtiyaç olmalıdır. Ispartaspor’da da sonunda değirmenin suyu kesildi ve düştü.
Davrazspor’da maddi kaynak vardı. Yalnız liyakat yoktu. Yani spordan anlayan yoktu.
Maçlar bitti. Geçen hafta amatör şampiyonu Emrespor ile Davrazspor karşılaştı. Davrazspor 3-1 galibiyetiyle yoluna devam etmeyi başardı.
Yeniden bir yönetim, yeniden oluşan gelişmeler neticesinde başta sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in desteği ile Ispartspor’un onursal başkanı Atakan Yazgan’ın başkanlığında bir yönetim oluşmasına karar verilmiştir. Bu olumlu bir gelişmedir. Artık 450 bin nüfuslu sporu seven ilimizde profesyonel bir takımın oluşması hepimizin arzusudur.
Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve siyasilerimizin spora verdikleri destek tam halkımızı memnun etmiştir.
ZAMAN ÇOK ÖNEMLİDİR. HER ŞEYİ ZAMANINDA OLUŞTURMAK LAZIMDIR.

Hasan ÖZBEK - ISPARTA

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap