EĞİRDİRLİ GENÇLER İSTEDİ, BAŞKAN ŞENGÖL DESTEK VERDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRLİ GENÇLER İSTEDİ, BAŞKAN ŞENGÖL DESTEK VERDİ
Haberin Tarihi: 19.4.2014 09:47:00 - Okunma Sayısı:1700 defa okundu.

Eğirdir Belediyesinin katkıları ile Bahar Şenlikleri Kapsamında Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlenecek.

SPORSEVER BAŞKAN GENÇLERİ KIRMADI

 

EĞİRDİRLİ GENÇLER İSTEDİ, BAŞKAN ŞENGÖL DESTEK VERDİ

 

            Eğirdir Belediyesinin katkıları ile Bahar Şenlikleri Kapsamında Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlenecek.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçede yaptığı spor organizasyonları ile adından sıkça söz edilen Serkan Karakoç vasıtası ile Eğirdir’li gençlerin isteği üzerine Halı Saha Futbol Turnuvası düzenleme kararı aldı.

            Turnuvanın Organizatörlüğünü yürütecek olan Karakoç yaptığı açıklamada “Eğirdir’de yıllardır bir spor organizasyonu yoktu ve Biz kendi aramızda kendi çabamızla bişeyler yapmaya çalışıyorduk. Fakat Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl olunca biz gittik kendisinden rica ettik, Sağolsun Başkanımız bizi kırmadı ve gereken desteği vereceğini söyledi.

            Bahar Şenlikleri kapsamında bir Halı saha Futbol Turnuvası düzenleyeceğiz. Turnuvaya katılım şartlarımız ise şu şekilde; 18-40 Yaş arası bütün herkes katılabilecek, Maçlarımız Plaj’da bulunan Halısaha’da oynanacak, Turnuvaya Başvuru tarihimiz 12 Nisan’da başlamış olup 26 Nisan 2014 Tarihine kadar devam edecek, Maçlar 02 Mayıs 2014 Tarihinde başlayacak. Turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlarımız 7 Asil, 4 Yedek oyuncu yazacak ve toplam 11 kişilik bir ekip oluşturarak, Takım arkadaşlarının Nüfus Cüzdan ve Fotokopileri ile bana gelip isimlerini yazdırabilirler. Turnuva sonucunda İlk 3’e giren takımlara kupa vereceğiz.” şeklinde konuştu. Ayrıca Karakoç daha fazla bilgi almak  isteyenler için 05545840033 nolu telefona müracaat edebilirler dedi.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap