Eğirdir Gençlik Merkezi “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” Projesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Gençlik Merkezi “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” Projesi
Haberin Tarihi: 14.5.2019 14:26:08 - Okunma Sayısı:1512 defa okundu.

"Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi Eğirdir Gençlik Merkezi Gönüllü gençleri ve Personelinin katılımıyla Sorkuncak Köyü İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirdi.

Eğirdir Gençlik Merkezi “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” Projesi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı-Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce  81 İlimizde eş zamanlı olarak içeriğinde sokak oyunları, merkezim her yerde ve gönüllülük faaliyetleri, sportif faaliyetler, kültürel sanat performanslarının yer aldığı "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi uygulanmaya devam ediyor.

"Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi Eğirdir Gençlik Merkezi Gönüllü gençleri ve Personelinin katılımıyla Sorkuncak Köyü İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirildi.

 

Eğirdir Gençlik Merkezi yetkilileri bu proje dolayısıyla çok eğlendiklerini ve öğrencilerin de çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Proje kapsamında teknoloji bağımlılığını ortadan kaldırmaya yönelik çalışmaların başında sportif etkinliklerin önemini  uygulayarak öğretmeye çalıştık. İnternetten ve sosyal medyadan uzak bir gün geçirmeyi hedefleyerek öğrencilerimizle Çuval yarışı, Halat Çekme yarışı, Yüz boyama etkinliği, Mendil Kapmaca, Yakan Top, Bilek Güreşi, Zeka oyunları, Jenga, Basketbol, Badminton vb birçok faaliyetlerin yer aldığı dolu dolu bir gün geçirerek, Gençlik Merkezimizi tanıtarak; yaptığımız faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler verdik. Aynı zamanda Milli Mücadelenin 100.yılı Temasına projemizde yer vererek öğrencilerimizle dolu dolu bir gün geçirdik. Gün sonunda öğrencilerimizden memnuniyetlerini duymak Eğirdir Gençlik Merkezi olarak bizi çok mutlu etti."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap