Eğirdir'li üreticiler geleneksel DenizBank iftarında biraraya geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'li üreticiler geleneksel DenizBank iftarında biraraya geldi
Haberin Tarihi: 15.5.2019 21:17:31 - Okunma Sayısı:1259 defa okundu.

DenizBank Eğirdir Şubesi Müdürü A. Sefa Aras: "Her zaman ve her yerde üreticimizin yanındayız"

Eğirdir'li üreticiler geleneksel DenizBank iftarında biraraya geldi

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile bu alanda özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank; taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdiği organizasyonlar ile üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Banka, Eğirdir'de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren isimleri ile buluştu. Denizbank Eğirdir Şubesi Müdürü A. Sefa Aras'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Tarım ve Orman İlçe Müdürü Uğur Turgut, köy muhtarları ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü'nü kuran DenizBank, bugün itibariyle Türkiye'nin 81 ilinde bulunan tarım şubeleri, yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre önemli oranda finansal destek sağlıyor.

DenizBank, milli mesele olarak ele aldığı tarım sektörüne Türkiye'nin her yerinde, uzman ekipleriyle finansal destek sağlamanın yanısıra tarıma gönülden bağlı bir kurum olarak çiftçimizin hayatına 17 yıldır kesintisiz temas etmeyi sosyal sorumluluğu olarak görüyor. Bu kapsamda her yıl iftar yemeği organizasyonları düzenleyen DenizBank, bugün Günaylar Pide ve Kebap Salonunda gerçekleşen iftar yemeğinde bölgede faaliyet gösteren üreticilerle biraraya geldi.

"Her zaman ve her yerde üreticimizin yanındayız"

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Eğirdir Şubesi Müdürü A. Sefa Aras, tarımı milli mesele olarak gören, çiftçiye en yakın, ihtiyaçlarını en iyi anlayan banka olma vizyonuyla çalışmalarına devam ettiklerine dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Şube Müdürü A. Sefa Aras, sözlerine şöyle devam etti: "DenizBank olarak tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bölgemizin tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarımın bereketini paylaşmak, üreticimizin geleceği umutla bakmasına destek olmak her zaman en öncelikli hedefimiz. Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz."

Denizbank Eğirdir Şubesi Müdürü A. Sefa Aras ayrıca, çiftçilere Türkiye'de bir ilk olan "Üretici Kart" hakkında bilgi verdi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap