ISPARTA'NIN ELMASINI TRT TANITACAK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA'NIN ELMASINI TRT TANITACAK
Haberin Tarihi: 1.5.2014 17:13:00 - Okunma Sayısı:1834 defa okundu.

Eğirdir'de düzenlenecek olan Uluslararası Platin Elma Festivalinin, ekolojik tarım ve çevre politikalarına katkı sağlayacak şekilde çeşitlendirilmesi için yapılan çalışmalar TRT Yönetimine sunuldu.

ISPARTA’NIN ELMASINI TRT TANITACAK

 

            Eğirdir’de düzenlenecek olan Uluslararası Platin Elma Festivalinin, ekolojik tarım ve çevre politikalarına katkı sağlayacak şekilde çeşitlendirilmesi için yapılan çalışmalar TRT Yönetimine sunuldu.

            Eğirdir heyeti ve Ankara’da ki Ispartalı hemşerilerimiz tarafından oluşturulan heyet hemşerimiz TRT Genel Müdür Yardımcısı Ahmet KOYUNCU’YU makamında ziyaret ederek projenin sunumunu gerçekleştirerek, tanıtım desteği istedi. Koyuncu, TRT olarak Isparta’mıza katkı sağlayacak her türlü projeye imkanları dahilinde destek olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Sunumdan önce TRT Müzesini de ziyaret eden heyet, başarılı çalışmalarından dolayı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet KOYUNCU’ya teşekkürlerini de iletti. Gerçekleştirilen görüşmeye, Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL, Baka Genel Sekreteri Tuncay ENGİN, İSVAK Yönetim Kurulu Başkanı Bekir ÇELİK, 2. Başkanı Ahmet ŞAHLAN, Yönetim Kurulu Üyeleri, Abdürrahim KURUCU, Mahmut BAYSAL, Halis TUNA, Ali Kemal BEDESTENCİ, Isparta Derneği Genel Sekreteri Ali TANIŞ, MKE Başmüfettişi Yaşar BAKAL, İşadamı Seyfi GÜRSEL, Daire Başkanı Erdal SARAÇOĞLU, Kayhan BUTÇU, İşadamı Kamil KARAİBİŞ, Çukurambar Mahallesi Muhtarı İhsan GÜLBUDAK, İktisatçı Yazar Zeki TARHAN ve TBMM Strateji Büro Sorumlusu Dr. Hasan Özgür ÖZEN katıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap