ÖZMERAL İMZALI IŞIKLAR TEK TEK DÖKÜLÜYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ÖZMERAL İMZALI IŞIKLAR TEK TEK DÖKÜLÜYOR
Haberin Tarihi: 10.5.2014 09:58:00 - Okunma Sayısı:2063 defa okundu.

Eğirdir Belediye Eski, Başkanı Osman Nuri Özmeral'in yaptırdığı ve kendi imzasının bir benzeri olarak tasarlanan Şehir içi aydınlanma ışıkları malzemenin dayanıksız olması sebebiyle rüzgar ve yağmurun etkisi ile dökülmeye başladı.

ÖZMERAL İMZALI IŞIKLAR TEK TEK DÖKÜLÜYOR

 

            Eğirdir Belediye Eski, Başkanı Osman Nuri Özmeral’in yaptırdığı ve kendi imzasının bir benzeri olarak tasarlanan  Şehir içi aydınlanma ışıkları malzemenin dayanıksız olması sebebiyle rüzgar ve yağmurun etkisi ile dökülmeye başladı.

            Eğirdir Belediye Eski başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından 85.000 TL karşılığında Eğirdir Sahil şeridine yaptırılan üzerinde Eğirdir Belediyesi yazan ve kırmızı elma amblemi bulunan aydınlatmaların malzemelerinin dayanıksız olması sebebiyle rüzgar ve yağmurun etkisi ile dökülmeye başlayarak, yanmaz hale geldi.
                      

            Geçtiğimiz dönemde Eğirdir’in farklı yerlerine döşenen ve üzerindeki işaretin Eğirdir Belediye Eski başkanı Osman Nuri Özmeral’in imzası olduğu iddia edilen ve 80 adedine 85 bin lira ödenen aydınlatma ışıklarının dökülmesi, yanmaması halkı ve çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor.

            Vatandaşlar, rüzgardan bile aydınlatma ışıklarının yönlerinin döndüğünü ve ileride trafiği tehlikeye atabileceğini söyleyerek, eski Başkanın kendi imzasını tasarladığı bu aydınlatma cihazlarının artık çoğu yanmıyor, bu kadar para verilerek yaptırılan bir şeyin bu kadar kısa sürede parçalanması ve dökülmesini de düşündürücü olarak değerlendirerek tepkilerini dile getirdiler.

Haber: Emrah ÇELİK

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap