BAŞKAN ŞENGÖL TIP ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAŞKAN ŞENGÖL TIP ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI
Haberin Tarihi: 12.5.2014 12:35:00 - Okunma Sayısı:2614 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen "II. Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresi" için Isparta';ya gelen 300'e yakın öğrenciyi Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl Eğirdir'de ağırladı.

BAŞKAN ŞENGÖL TIP ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

 

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen “II. Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresi” için Isparta’ya gelen 300’e yakın öğrenciyi Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl Eğirdir’de ağırladı.

 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 9-11 Mayıs tarihleri arasında Isparta Barida Otelde gerçekleştirilen Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen “II. Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresi’nin son gününde ülkemizin çeşitli üniversitelerinden gelen Tıp Fakültesi öğrencilerle birlikte Eğirdir’i gezdirdi, Göl manzaralı kahvaltı ikram etti, tekne turu yaptı ve bisiklete bindi. 

 

Çeşitli üniversitelerden gelen Tıp Fakültesi öğrencilerine, Eğirdir Kervansaray düğün salonu altında bulunan piknik alanında Eğirdir Belediyesi tarafından kahvaltı ikram edildi. Öğrenciler daha sonra Eğirdir belediyesinin katkıları ile tekne turu, bisiklet turu ve canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

Programda konuşan Kongre Başkanı Doç. Dr. Efkan Uz “ Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından Isparta Barida Otelde 9-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenen II. Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresi’nin son gününde kongre dolayısı ile yorulan öğrencilerin stres atmalarını sağlamak amacıyla son günümüzde böyle bir program yapmak istedik. Eğirdir Belediye Başkanımıza Eğirdir’e geleceğimizi ve burada olacağımızı söylediğimizde sağolsun bize elinden gelen her türlü desteği verdi ve 300’e yakın öğrenci ile Eğirdir’e geldik. Başkanımızın burada bizi ağırlamasından büyük mutluluk duyuyoruz. Düğün salonunu bize tahsis etti, bisiklet hazırlamış, öğrencilerimizin tekne turu yapmalarını sağladı, Eğirdirimizin elmasından ikram etti. Bu güzel nazik daveti ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Eğirdir Belediyesi personeline de emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Güzel bir gün geçirdik, Eğirdir’in tanıtımına yardımcı olabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.

 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise öğrencilerle tek tek sohbet ederek tekne turu yaptı. Şengöl, yaptığı konuşmasında kendini tanıtarak “Annem beni Belediye Başkanı Olsun diye doğurmuş galiba” dedi. Başkan Şengöl “ 1989 yılında Belediye Başkanlığına seçildim. Herhalde Annem beni Belediye Başkanı olsun diye doğurmuş ondan sonra da bırakamadım. Hobim elma yetiştirmek, Belediyecilik yapmak ve sizler gibi Eğirdir’e gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak.   Teşrifleriniz için sizlere teşekkür ediyorum, aracı olan hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah seneye de gelirseniz daha sürpriz bir yerde sizleri ağırlamaktan gurur duyarım” dedi.

 

Konuşmaların ardından Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen misafirler, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

HABER FOTO: EMRAH ÇELİK

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap