Eğirdir 5. Motosiklet Festivaline Hazırlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir 5. Motosiklet Festivaline Hazırlanıyor
Haberin Tarihi: 13.5.2014 10:15:00 - Okunma Sayısı:1947 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi ve Mototalya organizasyonu ile bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Eğirdir Motosiklet Festivali 29-30-31 Mayıs -1 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Eğirdir 5. Motosiklet Festivaline Hazırlanıyor

 

            Eğirdir Belediyesi ve Mototalya organizasyonu ile bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Eğirdir Motosiklet Festivali 29-30-31 Mayıs -1 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

            2014 Yılının ilk Motosiklet festivali olacak olan 5. Eğirdir Motosiklet Festivali Altınkum plajında yapılacak olup, Festival boyunca çeşitli etkinlikler, yarışmalar gerçekleştirilecek, sürpriz hediyeler verilecek, kamp ateşi etrafında konserler düzenlenecek. Festivale katılım ve kamp alanı ücretsiz olacak.

 

            Antalya Mototalya Kulübü Başkanı Mustafa Serdaroğlu, “Eğirdir, Türkiye’nin bir cenneti. Bu yıl 5.sini gerçekleştireceğimiz Motosiklet Şenliklerimize Türkiye’nin dört bir yanından gelenler olacak. Her şeyden önce festivalin düzenlenmesinde biz motosikletçileri en iyi şekilde karşılayan ve isteklerimizi yerine getiren, destek olan Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e çok teşekkür ediyoruz. Festival için hazırlıklarımız sürüyor. Bundan önceki yıllarda yaptığımız etkinliklerin benzerlerini bu yıl da yapacağız, sürpriz hediyelerimiz, sanatçılarımız ve yarışmalarımız olacak tüm Eğirdir halkını ve motorsever halkımızı bu etkinliklere davet ediyorum” dedi. Serdaroğlu, 0530 463 05 85 nolu (Eğirdir Belediyesi) ve 0537 858 07 70 nolu (Mototalya) telefonlardan festival ile ilgili bilgiler alınabileceğini sözlerine ekledi.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise  “Eğirdir’in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu projenin Eğirdir’de devam etmesi kararını aldık. Motor severlerin Eğirdir’e canlılık getirdiği, etkinlikler düzenlediği güzel bir organizasyon olmasını temenni ediyor tüm Eğirdir halkını Altınkum Plajı Motorsiklet Festivaline davet ediyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap