Masa Tenisinde Burçspor 2. Lige Yükseldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Masa Tenisinde Burçspor 2. Lige Yükseldi
Haberin Tarihi: 22.5.2014 09:29:00 - Okunma Sayısı:1351 defa okundu.

Eskişehir'de hafta sonu gerçekleştirilen Erkekler 2. Lige Yükselme finallerinde Isparta adına Burçspor büyük bir başarıya imza attı. Isparta'yı masa tenisi branşında temsil eden Burçspor Isparta tarihinde ilk kez 2.Lige yükselme başarısı gösterdi.

Masa Tenisinde Burçspor 2. Lige Yükseldi

Isparta Masa tenisinde büyük bir başarıya imza atarak, büyük erkekler masa tenisinde 2.lige yükseldi

 

            Eskişehir'de hafta sonu gerçekleştirilen Erkekler 2. Lige Yükselme finallerinde Isparta adına Burçspor büyük bir başarıya imza attı. Isparta’yı masa tenisi branşında temsil eden Burçspor Isparta tarihinde ilk kez 2.Lige yükselme başarısı gösterdi.

            Milli Takım sporcuları ve antrenörleri Gökmen ÖCAL, Olcay SALİCİ ve Salih BİLGİN'den oluşan takım 38 takım arasından 4. olarak bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.

            Isparta tarihinde bir ilki başardıkları için mutlu olduklarını söyleyen Isparta Burç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Alper DEMİRBAŞ “önümüzdeki yıl da güller diyarı Isparta'mızı en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörlerinden Gökmen ÖCAL ve Olcay SALİCİ hem sporculuk hem de antrenörlükte son 2 yılda önemli işler yaptı. Altyapıya önem veren ve buna yönelik taramalar yaptıktan sonra Minik Raketler Olimpiyat Yolcuğunda Projesine öncülük eden ÖCAL ve SALİCİ yetenekli sporcuları eğiterek gelişimlerine katkı sağlıyor. Minik Raketler Olimpiyat Yolcuğunda Projesi kapsamında eğitim gören minik sporcular İsveç'te temmuz ayında yapılacak olan Uluslararası kampa katılarak tecrübe kazanacaklar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap