Eğirdir'li Fenerbahçeliler Şampiyonluklarını Kutladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'li Fenerbahçeliler Şampiyonluklarını Kutladı
Haberin Tarihi: 31.5.2014 16:30:00 - Okunma Sayısı:1778 defa okundu.

Eğirdir Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Futbol takımının 19. Şampiyonluğunu Hükümet meydanında helva ikram ederek kutladı.

Eğirdir’li Fenerbahçeliler Şampiyonluklarını Kutladı

 

            Eğirdir Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Futbol takımının 19. Şampiyonluğunu Hükümet meydanında helva ikram ederek kutladı.

            Eğirdir Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen kutlama programına Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Fenerbahçeli taraftarlar katıldı. Kutlama programında Eğirdir’in meşhur helva ustası Tahir Usta’nın yaptığı helvanın ikram edilmesinin ardından, Canlı müzik eşliğinde, Marşlar söyleyen, meşaleler yakan ve havai fişek gösterileri ile şampiyonluğu doyasıya kutlayan sarı kanaryalı taraftarlar gecenin sonunu Şampiyonluk konvoyu yaparak bitirdiler.
            Kutlama programında konuşan Eğirdir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Abdullah Turan “Öncelikle takımımızın 19. Şampiyonluğu tüm camiamıza hayırlı olsun. Ligin bitimine 3 hafta kala Şampiyonluğumuzu ilan etmemizde emeği geçen tüm futbolcularımıza ve yönetimimize teşekkür ederiz. Biz Eğirdir Fenerbahçeliler Derneği olarak her şampiyonluk kutlamamızda yaptığımız gibi bugün helva ikramında bulunduk. Kutlama törenimize katılan Eğirdir Kaymakamımız Dr. Yalçın Yılmaz ve koyu Fenerbahçeli Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e katılımlarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki sezon 4. yıldızı takarak yine burada bu meydana şampiyonluk kutlaması yaparız” şeklinde konuştu.

Haber Foto: Emrah ÇELİK

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap