MARİM SPORDA DA İDDİALI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MARİM SPORDA DA İDDİALI...
Haberin Tarihi: 2.6.2014 09:31:00 - Okunma Sayısı:1288 defa okundu.

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği (İKMTSD) tarafından bu yıl 12. si düzenlenen Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonası 29-30-31 Mayıs 01 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir / Çeşme Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

MARİM SPORDA DA İDDİALI...

 

- MARİM Masa Tenisi takımı 12. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye

Şampiyonası Consolation maçlarında, tur atlayan takımlarla eşdeğer rakiplerinin

arasından sıyrılarak finale çıkmayı başardı ve turnuvayı 2’nci olarak tamaladı

            İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği  (İKMTSD) tarafından bu yıl 12. si düzenlenen Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonası 29-30–31 Mayıs 01 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir / Çeşme Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

            Müsabakalar; 29 Mayıs Perşembe günü saat 09.00`da açılış ve 1. grup erkek takım grup çıkma maçları ile başladı, 30 Mayıs Cuma günü 1. Grup eleme ve Consolation maçları ile devam etti.

            İlk iki gün yapılan 1. Grup maçları sonunda ICF AIRPORT (ANTALYA), MERKEZ BANKASI (ANKARA), ASF OTOMOTİV (İSTANBUL), DİVAPAN (DÜZCE) TAKIMLARI ilk dört takım arasına girerek Pazar günü yapılan  final maçlarında oynama hakkı elde etti. Bu takımlar aynı zaman gelecek sezonda Süper Grup`da yer alacaklar.

            Eğirdir MARİM Masa Tenisi takımı 12. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Consolation maçlarında, tur atlayan takımlarla eşdeğer rakiplerinin arasından sıyrılarak finale çıkmayı başardı. Finalde ev sahibi İzmir takımı Anadolu Efes ile karşılaşan Isparta temsilcisi MARİM turnuvayı 2.lik ile tamamladı.

            EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ERZURUM) Üçüncü), MÜFTÜLÜK (AFYON KARAHİSAR) Dördüncü olarak kupa ve madalya aldılar.

            31 Mayıs Cumartesi günü erkekler süper grup ve bayanlar gurup çıkma maçları ile 1. grup eleme takım maçları yapıldı.

            1 Haziran Pazar günü erkekler süper grup, 1. grup ve bayan takım yarı final ve final maçları yapılarak, şampiyona ödül töreni ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap